loading spinner

Eleiko Öppen Deadlift Bar 25 kg

Eleikos Öppen Deadlift Bar är en marklyftstång som tillverkas i Sverige i material av högsta kvalitet. Stången har en öppen design med central viktbelastning och neutralt grepp, som gör marklyft möjligt för fler personer och möjliggör fler övningar än en traditionell Trap Bar. Den unika designen gör också att vikterna blir enkla att lasta av och på. Fötterna är gummerade för att skydda underlaget.

More details

3085153-060
Ny produkt

8 990 kr

 Leveranstid: ca. 2-10 dagar

- +

Tillbehör

 
Mer info

Produktdesign
Eleiko Öppen Deadlift Bar tillverkas i Sverige i material av högsta kvalitet och med stort fokus på funktion och detaljer. Skivstången står på slitstarka gummifötter som skyddar underlaget, samtidigt som den höjer upp skivstången för smidig av- och pålastning av viktskivor.

Eleiko Öppen Deadlift Bar löser problem
Vanliga Trap eller Hex Bars kan vara svåra att lasta, använda och att förvara. Den unika designen på Öppen Deadlift Bar gör stången lättillgänglig, samt motviktad så att användaren enkelt kan skifta mellan upprätt lastposition, samt horisontell lyftposition.

Fler träningsmöjligheter
Eleiko Öppen Deadlift Bar breddar användningsområdet jämfört med en traditionell Trap Bar. Med sin unika design kan stången nyttjas för exempelvis utfall, skivstångsrodd och farmer carries.

 
Specifikationer
StandardTräningsstång
Höjd226 mm
Bredd589 mm
Längd2150 mm
Vikt25 kg
Greppdiameter28 mm
Maxbelastning500 kg
Garanti5 år
ProduktSkivstång

13 andra produkter i samma kategori:

Inga produkter

To be determined Fraktkostnad
0 kr Moms
0 kr Total

Priser inklusive moms

Till kassan