loading spinner

Eleiko Skivstång IWF Weightlifting Training Bar NxG 15 kg

Träningsversionen av Eleikos IWF-certifierade tävlingsstång för damer, som erbjuder samma känsla och prestanda som tävlingsstången. Skivstången har alla nållager för jämn rotation och Eleikos signaturlettring optimerad för träning.

Stången är gjord av ultrarent svenskt stål och har en omarbetad, dammtät hylsa för längre livslängd och optimerad rotation för överlägsen prestanda.

More details

Prissänkt!
3060763
Ny produkt
Limited special offer

8 590 kr

9 290 kr

-700 kr

 Leverans 2-7 dagar

- +

Tillbehör

 
Mer info

Rotationen i Eleikos träningsstång erbjuder bättre kontroll och stabilitet, vilket ger dig en mer komplett och exakt lyftupplevelse.

Eleiko har förbättrat lagerkonstruktionen, modifierat smörjprocessen och införlivat en dammsäker tätning som gör hylsorna mer hållbara. Dessa förbättringar påverkar positivt prestandan i skivstången, samt din erfarenhet som lyftare och skivstångsägare. Den nya designen minimerar slitage på viktiga delar, vilket gör att hylsorna förblir rena längre och de smarta komponenterna håller sig väl smorda i många år, med minimalt underhåll.

Eleiko kombinerar de finaste materialen, med precisionsnållager och extremt snäv tolerans, tillsammans med 60 års erfarenhet av tillverkning av skivstångär, för att skapa denna enastående skivstång.

Användningsområde
Om du är en seriös lyftare som fokuserar främst på olympisk tyngdlyftning, är detta skivstången för dig. Arbeta med dina ryck, frivändningar, stötar och pressar - Eleiko IWF Weightlifting Training Bar NxG hjälper dig att komma till nästa nivå.

Underhåll
Använd den medföljande Eleiko-nylonborsten efter varje träning för att rensa bort smuts och magnesium. Kan också rengöras med desinfektionsmedel.

Garantivillkor
Skall släppas på 30 mm tjock gummimatta, rekommenderat ene Eleiko-plattform. Skall ej förvaras laddad med vikter på ställning. Endast inomhusanvändning. Normalt slitage faller inte under garantin.

 
Specifikationer
StandardTräningsstång
AnvändningsområdeTyngdlyftning
Längd2010 mm
Vikt15 kg
Greppdiameter25 mm
GreppmarkeringTyngdlyftning
Hylsdiameter50 mm
Maxbelastning1500 kg
Lettring1,2
LagerNållager
YtskiktKrom
HylsaDammtät
CertifieringIWF
Garanti12 år
ProduktSkivstång

30 andra produkter i samma kategori:

Andra kunder köpte även:

Inga produkter

To be determined Fraktkostnad
0 kr Moms
0 kr Total

Priser inklusive moms

Till kassan