loading spinner

Eleiko Skivstång IWF Weightlifting Competition Bar NxG 15 kg

Skivstången som lyftareliten drömmer om.

Eleikos IWF-certifierade tävlingsstång för damer är gjord av ultrarent svenskt stål och har en omarbetad, dammtät hylsa för längre livslängd och optimerad rotation för överlägsen prestanda vid alla belastningar.

More details

Prissänkt!
3060762
Ny produkt
Limited special offer

10 890 kr

11 250 kr

-360 kr

 Leverans 2-7 dagar

- +

Tillbehör

 
Mer info

Rotationen i Eleikos tävlingsstång erbjuder bättre kontroll och stabilitet, vilket ger dig en mer komplett och exakt lyftupplevelse.

Eleiko har förbättrat lagerkonstruktionen, modifierat smörjprocessen och införlivat en dammsäker tätning som gör hylsorna mer hållbara. Dessa förbättringar påverkar positivt prestandan i skivstången, samt din erfarenhet som lyftare och skivstångsägare. Den nya designen minimerar slitage på viktiga delar, vilket gör att hylsorna förblir rena längre och de smarta komponenterna håller sig väl smorda i många år, med minimalt underhåll.

Eleiko kombinerar de finaste materialen, med precisionsnållager och extremt snäv tolerans, tillsammans med 60 års erfarenhet av tillverkning av skivstångär, för att skapa denna enastående skivstång. Greppandes Eleikos finaste stång med dina händer, kan du gå in på tävlingsplattformen med självförtroende, fokusera på din prestation och se till att varje lyft räknas.

Användningsområde
Denna skivstång är byggd för tyngdlyftning på olympisk nivå. Konstruerad speciellt för högpresterande atleter och miljöer, är detta stången för alla som tävlar, eller tränar för att tävla - där precision och utmärkt prestanda krävs. Skivstången är certifierad av IWF (International Weightlifting Federation) och är godkänd för användning i tävlingssammanhang där resultaten rapporteras till styrande organ.

Underhåll
Använd den medföljande Eleiko-nylonborsten efter varje träning för att rensa bort smuts och magnesium. Kan också rengöras med desinfektionsmedel.

Garantivillkor
Skall släppas på 30 mm tjock gummimatta, rekommenderat ene Eleiko-plattform. Skall ej förvaras laddad med vikter på ställning. Endast inomhusanvändning. Normalt slitage faller inte under garantin.

 
Specifikationer
StandardTävlingsstång
AnvändningsområdeTyngdlyftning
Längd2010 mm
Vikt15 kg
Greppdiameter25 mm
GreppmarkeringTyngdlyftning
Hylsdiameter50 mm
Maxbelastning1500 kg
Lettring1,2
LagerNållager
YtskiktKrom
HylsaDammtät
CertifieringIWF
GarantiLivstids garanti
ProduktSkivstång

30 andra produkter i samma kategori:

Inga produkter

To be determined Fraktkostnad
0 kr Moms
0 kr Total

Priser inklusive moms

Till kassan