loading spinner

Eleiko Skivstång Power Lock Weightlifting Bar 15 kg

Eleiko's nya träningsstång för tyngdlyftning är som hämtad från gamla Sovjet och fick ett enormt genomslag vid releasen under tyngdlyftnings-VM i Houston 2015.

Den effektiva Power Lock-designen ger komplett fixering och gör skivstången och viktskivorna till en solid enhet. Klovarna behöver inte justeras mellan lyften. Vilket gör att denna stång passar extra bra för lyftning med flera repetitioner.

More details

3002552
Ny produkt

8 990 kr

 Leverans 2-7 dagar

- +

Tillbehör

 
Mer info

• Komplett fixering av klovarna mot stångens hylsor.
• Enkel och användarvänlig.
• Klovarna behöver inte spännas åt mellan lyften.
• Idealisk för flera repetitioner.
• Svenskt Eleiko-stål och kvalitet.

Tyngdlyftningsträning i världsklass
10 precisionslager minimerar friktionen så att vikten kan röra sig smidigare vid höga hastigheter. (Tänk dig 60-tonsmaskiner som behöver gå fort.)

Det höga antalet kvalitetslager garanterar även att vikten inte låser sig mitt under ett lyft. De skyddar dig därmed från handledsskador, axelskador eller värre.

Tillsammans med ett grepp utvecklat för tyngdlyftare och ett svenskt stål som lagrar elastisk energi, skapas den unika ”Eleiko Feeling” – en skillnad som måste upplevas.

215 000 PSI svenskt stål
Eleiko WL Training Bar tillverkas av en av världens renaste stålsorter. Det gör den naturligt elastisk och otroligt stark. Det skulle krävas 215 000 PSI (pund av tryck per kvadrattum) för att bryta av den.

Konstruerad för att hålla en livstid
Eleiko använder en unik stålbehandling för att göra sina skivstänger så starka och flexibla att de behåller sin perfekta form över tid. Även det kromade ytskiktet är elastiskt för att garantera ett långt (och vackert) liv.

Noggrann kvalitetskontroll
Det ska mycket till för att din skivstång ska överleva Eleikos kvalitetsprotokoll. Din Eleiko Olympic WL Training Bar kämpar sig igenom ultraljud, magnetisk partikelinspektion, och genomgår fem manuella tester. Slutligen ger vi den ett unikt identifieringsnummer så att varje liten detalj kan spåras.

10 års garanti
Eleiko ger dig 10 års garanti på din Eleiko WL Training Bar. Garantin täcker varje möjligt konstruktionsfel, men ej normalt slitage. Med lite omsorg kan din Eleiko-stång hantera en livstid av tufft bruk.

Garantivillkor
Skall släppas på 30 mm tjocka gummimattor, rekommenderat Eleiko träningsplattform. Skall ej förvaras laddad med vikter på rack. Endast inomhusanvändning. Normalt slitage faller inte under garantin.

 
Specifikationer
StandardTräningsstång
AnvändningsområdeTyngdlyftning
Längd2010 mm
Vikt15 kg
Greppdiameter25 mm
GreppmarkeringTyngdlyftning
Hylsdiameter50 mm
Maxbelastning1500 kg
Lettring1,2
LagerNållager
Brottgräns215 000 PSI
YtskiktKrom
Garanti10 år
ProduktSkivstång

30 andra produkter i samma kategori:

Inga produkter

To be determined Fraktkostnad
0 kr Moms
0 kr Total

Priser inklusive moms

Till kassan