loading spinner

Gymleco Styrkelyftställning

Ställning för styrkelyft. Kombinerad styrkelyftbänk och ställning i hög kvalitet, som är gjord att brukas i många år och som är optimerad för styrkelyft. Med smidiga säkerhetsbockar som gör att du enkelt kan träna på egen hand, utan att behöva oroa dig över sista repetitionen.

Bänken har ordentliga fotplattor för avlyftaren och den lyfts enkelt i och ur ställningen. Höjdjustering med hävarm.

More details

Prissänkt!
842
Ny produkt
Limited special offer

28 990 kr

34 190 kr

-5 200 kr

 Leverans 1-3 veckor

- +

 
Mer info

Svensk kvalitet
Stabil konstruktion av gedigen svensk kvalitet. Alla Gymlecos maskiner konstrueras och tillverkas i Sverige med årtionden av erfarenhet. Utrustningen har en snygg och ren design.

Stålprofiler och svetsfogar med livstidsgaranti
Gymlecos stålprofiler och svetsfogar har livstidsgaranti. Därför kan vi garantera att hållfastheten i träningsutrustningen är i topp.

Ergonomisk och bekväm dyna
Den ergonomiska och bekväma dynan är av högsta kvalitet från ledande tillverkare. Dynan är uppbyggd för att ge fullgod stabilitet. Givetvis kan ni köpa dessa proffstillverkade dynor separat när det är dags att byta.

Generösa garantier från Gymleco
Generösa Garantier

Gymlecos unika garantier ger er säkerhet att träningsutrustningen alltid fungerar. Vi kan med lätthet säga att Gymlecos produkter säkerligen är marknadens mest underhållsfria och funktionssäkra utrustning. För att hålla dessa garantier, förbättra och styra produktionen arbetar Gymleco enligt ISO-9001 kvalitetsäkringssystem. De har unika garantitider som de är ensamma om att ge och specificering för att göra det enkelt för er utan otydligheter. Reservdelar finns alltid för omgående leverans

Livstidsgaranti
på samtliga stålprofiler, svetsar och flänslager, graveringen och mellanbrickorna i magasiner, magasinstänger och kamarmen. Livstidsgarantin omfattar fabrikation och materialfel.

10 års garanti på Powerband (300-serien), bandspänningssystemet, lager och bandhjul, sitsregleringssystemet, alla inställningsmöjligheter, gummihandtagen och sammanbyggnaden. Garanti mot fabrikations- och materialfel gäller även dessa detaljer.

1 års garanti på dynor.

Normalt krävs ingen service för Gymlecos styrketräningsredskap.

ISO-9001 Kvalitetssäkringssystem
Gymleco arbetar enligt ISO kvalitetssäkringssystem för att de skall kunna styra och förbättra all produktion, samtidigt som de dokumenterar kvaliteten i alla deras produkter. Det hjälper dem att förbättra tillverkningsmetoderna och ger samtidigt rutiner för hur organisationen skall arbeta. Genom att arbeta med ISO-9001 når de följande delmål: Rätt kvalitet, rätt leveranstid, rätt pris, hög tillgänglighet och hög servicenivå. Nu när de byggt rejäla produktionslokaler med både verkstad, lackering, montering, lager och kontor, kan de uppnå full produktion. Med ISO-9001systemet har de dessutom ett bra verktyg att arbeta, då det ger dem full kontroll över de produkter som de tillverkar och utvecklar samtidigt som det ser till att deras långa garantitider är säkerställda. Utöver detta tar de ansvar för de produkter de levererar.

30 andra produkter i samma kategori:

Inga produkter

To be determined Fraktkostnad
0 kr Moms
0 kr Total

Priser inklusive moms

Till kassan