loading spinner

Filtrera

Filtrera på:

  Kettlebells 

  KETTLEBELLS

  Kettlebell är ett träningsredskap som härstammar från Ryssland och som kan användas för att bygga styrka, explosivitet, uthållighet, samt öka din kroppskontroll. Kettlebells möjliggör träning för hela kroppen och kan användas såväl inomhus, som utomhus. Vilket gör den till ett väldigt allsidigt och effektivt träningsredskap!

  • 199 kr 995Leveranstid: ca 3-8 dagar
   En serie kettlebells i gjutjärn av högsta kvalitet, gjutna i ett enda stycke. Med viktmärkning i både KG och LBS. Designade för att passa både enhands- och tvåhandsgrepp. Pulverbelagd yta för bästa möjliga grepp, även vid riktigt svettiga pass! Alla kettlebells är färgkodade för enkel viktidentifiering.
  • 659 kr 996Leveranstid: ca. 3-8 dagar
   Competition Kettlebells av högsta kvalitet i snygg design från svenska Gymleco. Svart pulverlackering med tydliga vikt- och färgmarkeringar. Greppvänligt handtag i rostfritt stål. Alla vikter är i samma storlek.
  • 299 kr 993Leveranstid: ca. 3-4 veckor
   Eleiko Kettlebells är tillverkade i gjutjärn enligt ryska originalmått. De har en yta i stryktålig hammarlack och finns i många olika vikter.
  • 219 kr Tillfälligt slut
   Kettlebells tillverkade högkvalitativt gjutjärn, gjutna i ett enda stycke. En heltäckande om finns i hela 12 olika vikter med egna färgkoder, vilket gör träningen enklare och mer effektiv. Ytfinishen erbjuder ett stadigt och bekvämt grepp med bra fäste, även när svetten rinner som mest!
  • Tidsbegränsat erbjudande
   169 kr 239 kr Tillfälligt slut
   Kettlebell i gjutjärn, klädd i neopren vilket skonar golvet. Handtaget är hammarlackat för att erhålla en bra känsla. Fungerar utmärkt för både enhands- och tvåhandsgrepp.
  • Tidsbegränsat erbjudande
   495 kr 579 kr Tillfälligt slut
   Perfekt balanserade competition kettlebells tillverkade i stål, med de allra bästa egenskaperna! Handtaget fungerar bra både för dubbelfattat grepp och för enhandsgrepp. Samtliga vikter har samma storlek och de olika vikterna har olika färg.
  • 1 279 kr Tillfälligt slut
   En serie färgade kettlebells från Eleiko som består av vikterna 8, 10, 12, 16, 20, 24, 28 och 32 kg. Samtliga vikter har samma storlek på klotet, Ø 210 mm – allt enligt standardmått.Eleiko's högkvalitativa Competiton Kettlebells erbjuder maximal prestanda för effektiv träning och tävling!
  • Tidsbegränsat erbjudande
   379 kr 419 kr Tillfälligt slut
   En riktigt grym kettlebell i gjutjärn, med tuff design i form av en dödskalle! Finns i fem olika vikter.

  Inga produkter

  To be determined Fraktkostnad
  0 kr Moms
  0 kr Total

  Priser inklusive moms

  Till kassan