loading spinner

Filtrera

Filtrera på:

  Kettlebells 

  KETTLEBELLS

  Kettlebell är ett träningsredskap som härstammar från Ryssland och som kan användas för att bygga styrka, explosivitet, uthållighet, samt öka din kroppskontroll. Kettlebells möjliggör träning för hela kroppen och kan användas såväl inomhus, som utomhus. Vilket gör den till ett väldigt allsidigt och effektivt träningsredskap!

  • Tidsbegränsat erbjudande
   189 kr 219 kr Tillfälligt slut
   Kettlebells tillverkade högkvalitativt gjutjärn, gjutna i ett enda stycke. En heltäckande om finns i hela 12 olika vikter med egna färgkoder, vilket gör träningen enklare och mer effektiv. Ytfinishen erbjuder ett stadigt och bekvämt grepp med bra fäste, även när svetten rinner som mest!
  • Tidsbegränsat erbjudande
   169 kr 239 kr 1000I LAGER
   Kettlebell i gjutjärn, klädd i neopren vilket skonar golvet. Handtaget är hammarlackat för att erhålla en bra känsla. Fungerar utmärkt för både enhands- och tvåhandsgrepp.
  • Tidsbegränsat erbjudande
   259 kr 299 kr 1000Leveranstid: ca. 2-10 dagar
   Prissänkt!
   Eleiko Kettlebells är tillverkade i gjutjärn enligt ryska originalmått. De har en yta i stryktålig hammarlack och finns i många olika vikter.
  • 179 kr 1000Leveranstid: ca 3-10 dagar
   En serie kettlebells i gjutjärn av högsta kvalitet, gjutna i ett enda stycke. Med viktmärkning i både KG och LBS. Designade för att passa både enhands- och tvåhandsgrepp. Pulverbelagd yta för bästa möjliga grepp, även vid riktigt svettiga pass! Alla kettlebells är färgkodade för enkel viktidentifiering.
  • 1 049 kr 999Leverans 2-7 dagar
   En serie färgade kettlebells från Eleiko som består av vikterna 8, 10, 12, 16, 20, 24, 28 och 32 kg. Samtliga vikter har samma storlek på klotet, Ø 210 mm – allt enligt standardmått.Eleiko's högkvalitativa Competiton Kettlebells erbjuder maximal prestanda för effektiv träning och tävling!
  • Tidsbegränsat erbjudande
   495 kr 579 kr Tillfälligt slut
   Perfekt balanserade competition kettlebells tillverkade i stål, med de allra bästa egenskaperna! Handtaget fungerar bra både för dubbelfattat grepp och för enhandsgrepp. Samtliga vikter har samma storlek och de olika vikterna har olika färg.
  • Tidsbegränsat erbjudande
   379 kr 419 kr 1000Leverans 1-3 dagar
   En riktigt grym kettlebell i gjutjärn, med tuff design i form av en dödskalle! Finns i fem olika vikter.

  Inga produkter

  To be determined Fraktkostnad
  0 kr Moms
  0 kr Total

  Priser inklusive moms

  Till kassan