Filtrera

Filtrera på:
  Användningsområde

  Crosstrainer 

  CROSSTRAINER

  Köp prisvärd crosstrainer hem, till företaget, din bostadsrättsförening och till gym. Välj bland crosstrainers i olika storlekar och med olika många funktioner efter ditt behov.

  • Tidsbegränsat erbjudande
   5 290 kr 5 990 kr 1000Leverans 1-3 dagar
   En prisvärd crosstrainer för hemmabruk, som är bakhjulsdriven med bekväm steglängd och dator med flera utmanande träningsprogram som gör träningen rolig. CR25 har ett mjukt och följsamt motstånd som passar de flesta hemmaanvändare.
  • Tidsbegränsat erbjudande
   6 590 kr 7 490 kr Tillfälligt slut
   En ordentlig crosstrainer för hemmabruk, som hela familjen kan ha glädje av och ta ut sig ordentligt på! Denna modell klarar användare på upp till 150 kg och kan med fördel användas tillsammans med ett trådlöst pulsband.
  • Tidsbegränsat erbjudande
   8 590 kr 9 490 kr 999Leverans 1-3 dagar
   - För den kräsna hemmaanvändaren- Rejäl steglängd på hela 46 cm- Enkel att kliva av och på- Träna med trådlöst pulsbälte- Inbyggd träningdsdator med färdiga träningsprogam
  • 33 990 kr Tillfälligt slut
   Stabil och överdimensionerad crosstrainer för riktigt tuff användning (12 tim/dag) på gym, företag och idrottsklubbar. Motståndet är givetvis självreglerande. Max motstånd ligger på 450W i 20 olika motståndsnivåer. Max användarvikt är 160 kg. Steglängen är hela 53 cm. Maskinen är enkel att använda och lätt att komma igång med.
  • 33 790 kr 1000Leverans 3-14 dagar
   En mycket stabil och tystgående crosstrainer för kommersiellt bruk, med bra funktionalitet. Modellen är generatordriven, vilket gör att den inte behöver någon ström. Stora greppvänliga fotplattor gör träningen harmonisk och säker. Rejäla handtag, samt mycket stabil ledkonstruktion med stora kullager.
  • 47 290 kr 1000Leverans 3-14 dagar
   En nyy och innovativ generatordriven crosstrainer som gör att du slipper sladdar och höga elräkningar. Utrustad med pulssensorer på de främre handtagen, som gör det möjligt att följa effekten av träningen. Fotpedalerna med optimalt fotfäste som ör gjorda i halkskyddande material. Bluetooth-anslutning och möjlighet att koppla in dina egna hörlurar för...
  • 369 kr Tillfälligt slut
   Underlagsmatta i PVC att lägga under din crosstrainer för att skydda golvet och även dämpa ljudet från maskinen.

  Inga produkter

  To be determined Fraktkostnad
  0 kr Moms
  0 kr Total

  Priser inklusive moms

  Till kassan