Skivstångslås 

 • Tidsbegränsat erbjudande
  349 kr 390 kr 2I LAGER
  Prissänkt!
  Snygga och effektiva skivstångslås i aluminium, som enkelt träs på och tas av med hjälp av en ordentlig låsspak. Den gummerade insidan gör att klovarna sitter där de sitter vid intensiv skivstångsträning.
 • 129 kr Tillfälligt slut (3-14 dagar)
  Kromade fjäderklovar designade för säker lyftning och snabb lastning av skivorna.Passar 50 mm hylsor. Säljes i par.
 • 459 kr Tillfälligt slut (5-14 dagar)
  Lock-Jaw Pro-klovarna är speciellt utformade för Olympisk lyftning och Crossfit-träning. Lock-Jaw Pro har en solid ram i nylon och formsprutade tryckdynor, vilket gör den nästan okrossbar! En stor låsspak underlättar hantering med en hand. En permanent "snap"-spärr håller kloven säkert på stången även under den mest brutala träningen. Spärren kan enkelt...
 • 189 kr Tillfälligt slut
  Enkla och lättmanövrerade 50 mm skivstångslås som går snabbt att ta av och på och som sitter riktigt tight runt stången när du har klickat dit spärren.
 • 1 085 kr 1000Leverans 3-14 dagar
  Traditionella tränings- och tävlingsklovar i kromat stål. Designade för säker lyftning och snabb lastning av skivorna.Passar 50 mm hylsor. Kalibrerade enligt IWF:s standard.Säljes i par.
 • 1 085 kr 999Leverans 3-14 dagar
  Eleiko tävlingsklovar för styrkelyft är tillverkade i kromad metall och är designade för säker lyftning och snabb lastning av viktskivorna.Passar 50 mm hylsor. Säljes i par. 
 • 2 750 kr 1000Leverans 3-14 dagar
  Eleiko tävlingsklovar i kromat stål är designade för säker lyftning och snabb lastning av viktskivorna. För att kunna få plats med fler viktskivor på stången, är klovarna något smalare än genomsnittet. Ett vikbart handtag gör det möjligt att använda små viktskivor utanpå klovarna.Kalibrerade och godkända enligt IWF standards. Säljes i par.
 • 2 390 kr 1000Leverans 3-14 dagar
  Klovar avsedda för Eleiko's nya träningsstång för tyngdlyftning, vilken är som hämtad från gamla Sovjet och fick ett enormt genomslag i träningshallen under VM i Houston 2015.Klovarna ger komplett fixering mot stångens hylsor och är enkla och användarvänliga. Klovarna behöver inte spännas åt mellan lyften och är därmed idealiska för flera repetitioner....

Inga produkter

To be determined Fraktkostnad
0 kr Moms
0 kr Total

Priser inklusive moms

Till kassan