loading spinner

Kabelmaskiner 

TRÄNINGSMASKINER

 • 17 890 kr 20 990 kr Tillfälligt slut
  Kabelmaskin med mängder av funktioner och många fördelar. Den kompakta designen sparar plats. Viktmagasin med 15x6 kg plattor på varje sida. Smidig enhandsjustering av höjd gör inställningen mycket enkel. Handtag och grepp på bilden ingår.
 • 24 990 kr Tillfälligt slut
  En kompakt och robust kabelmaskin i snygg och användarvänlig design, med 2x66 kg viktmagasin och starka stålvajrar som löper på kraftiga ABS-hjul. Smidig viktjustering med enhandsgrepp. Handtag på bilden medföljer. Kommersiell kvalitet som lämpar sig i företagsgym, hotellgym och föreningsgym.
 • 24 890 kr 29 990 kr Tillfälligt slut
  Kabelmaskin i stabil konstruktion, framtagen för kommersiellt bruk i gym, företagsgym och föreningsgym. Den kompakta designen är platssparande och frigör mer träningsyta till annat. Viktmagasin med 20x6 kg plattor på varje sida. Smidig enhandsjustering av höjd gör inställningen mycket enkel. Handtag och grepp på bilden ingår.
 • 48 990 kr 1000Leverans 1-3 veckor
  Inställbara trissor. Lågt placerade viktmagasinen som ger ett större rörelseomfång. Mångsidigt med stort övningsutbud för hela kroppen och passar även för rehab och banden som går över hjulen med dubbla kullager ger extremt lätt och fin gång. Hörnformad och kompakt och sparar massor med utrymme i lokalen. Chinsräcke med flera olika grepp. Utrustad med...
 • 46 890 kr 1000Leverans 1-3 veckor
  Inställbara trissor för optimala träningsmöjligheter. Lågt placerade viktmagasinen ger ett större rörelseomfång så att t.ex. alla bröst- och axelövningar kan genomföras fritt.Ett mångsidigt träningsredskap som även passar för rehab och banden som går över hjulen med dubbla kullager ger extremt lätt och fin gång. Två draghandtag medföljer.OBS! Chinsräcke...
 • 99 990 kr 1000Leverans 1-3 veckor
  En mycket prisvärd och toppsäljande träningsmaskin! Med latsdrag, rodd, triceps/bicepshiss och kryssdrag med höjdställbara trissor smidigt samlade på ett ställe uppnår man ett snyggt och organiserat utseende. Den spar på anläggningens yta och gör kombinationen lättplacerad. Fem draghantag medföljer.OBS! Chinsräcke ingår ej, men finns att köpa till.

Inga produkter

To be determined Fraktkostnad
0 kr Moms
0 kr Total

Priser inklusive moms

Till kassan