loading spinner

Smithmaskiner 

TRÄNINGSMASKINER

I en Smithmaskin kan du träna så gott som alla styrkeövningar. Styrketräning i Smithmaskin kan utföras på ett säkert och effektivt vis. Vi har flera Smithmaskiner i olika prisklasser, för såväl användning i hem, föreningar och företag, som på kommersiella gym.

 • Tidsbegränsat erbjudande
  8 190 kr 8 790 kr Tillfälligt slut
  Master XT5 är en kompakt och platsbesparande ställning i rejäl konstruktion, som både kan användas som smith-maskin och half rack, för träning med såväl fast som lös stång. Komplett med gummerade J-hooks och säkerhetsarmar som är skonsamma mot skivstången, samt förvaring för viktskivor och skivstång. Viktskivor och lös skivstång på bilden ingår ej.
 • Tidsbegränsat erbjudande
  8 490 kr 9 990 kr Tillfälligt slut
  Master X5 är en optimal platsbesparande ställning med massor av funktioner! - Smith-maskin med 12 positioner- Half Rack med justerbara säkerhetsarmar- T-bar för rodd och rotationsträning- Chinsräcke- Dipsgrepp (avtagbara)- Dubbla fästen för powerbands i botten- Skivstångsförvaring- Viktställ för 50 mm viktplattor Viktskivorna och den fria skivstången på...
 • 33 990 kr 1000Leverans 1-3 veckor
  En Smith-maskin med en stabil stomme och en specialtillverkad stång som ger hög stabilitet utan glapp. Smidig lastning från de installerade viktställen. Den nedre balken (ej med på bild) kan tas bort för fri placering av bänken. Grundbelastning endast 16 kg! Utrustad med säkerhetsstopp och 4 st vikställ. Tål hög belastning utan begränsning!
 • 57 590 kr 1000Leverans 1-3 veckor
  En Smith-maskin med 2-dimensionellt rörelseutrymme. En perfekt kombinationsmaskin som ger effektiv friviktsträning, men med säkerheten hos en smith-maskin. I maskinen tränar du allt från bicepscurls och bänkpress till utfall och knäböj. Maskinen har en stabil stomme och en specialtillverkad stång och högkvalitativa lager som ger hög stabilitet utan något...
 • 18 890 kr Tillfälligt slut
  Master X15 erbjuder mängder av träningsmöjligheter och ger ett brett utbud av övningar. Smithstången är påkostad och helt viktlös och lastas med 50 mm vikter. Maskinen har följande funktioner: - Smithmaskin- Cable cross- Latsdrag- Chins- Dips- Sittande rodd- Tricepsrep- Bicepscurl OBS! Viktskivorna på bilden medföljer ej.

Inga produkter

To be determined Fraktkostnad
0 kr Moms
0 kr Total

Priser inklusive moms

Till kassan