loading spinner

Alla produkter från Gymstick

 • 3 490 kr Tillfälligt slut
  En mycket robust träningsbänk i kraftig stålkonstruktion, för tung träning i såväl kommersiell gymmiljö som i hemmagym. Ryggstödet är ställbart i 8 olika lägen, från plant läge till 90 graders vinkel. Sitsen är ställbar i 3 lägen. Maxbelastning 350 kg.
 • Tidsbegränsat erbjudande
  5 590 kr 6 290 kr Tillfälligt slut
  Ett mycket robust half rack för professionellt bruk, som står otroligt stadigt med sin breda bas och sin vikt på över 100 kg. Justerbara säkerhetsarmar för säker träning och fyra pinnar för att fästa gummiband i. Samt chinsräcke. Maxbelastning 400 kg.
 • Tidsbegränsat erbjudande
  6 990 kr 7 990 kr Tillfälligt slut
  Ett mycket robust power rack för professionellt bruk. Med justerbara säkerhetsskenor för säker träning. Samt två chinsräcken i 32mm och 50 mm diameter. Racket behöver ej fästas i golvet, men kan om så önskas. Maxbelastning 400 kg.
 • Tidsbegränsat erbjudande
  539 kr 590 kr Tillfälligt slut
  Svarta bumper plates av hög kvalitet, med vikttolerans på endast +/- 0,5%. Tillverkade för tung och intensiv träning och står emot högt slitage. Pris per styck och säljs styckvis.
 • 639 kr 999Leverans 2-5 dagar
  Fitness Bag från Gymstick är mjuk och stryktålig och erbjuder effektiv träning av hela kroppen. Alla säckar har greppvänliga handtag som get mångsidighet i dina övningar. Säckarna kan användas  för såväl styrketräning som cardio-övningar. Du kan även blanda in combat training med sparkar och slag på säckarna. Passar även bra som träningsredskap för yngre...
 • 1 490 kr Tillfälligt slut
  Enkel och stabil ställbar träningsbänk i snygg design. Ryggen är ställbar i 6 lägen och sitsen 2 lägen. En perfekt bänk för mångsidig hemmaträning med hantlar och skivstång. Maxbelastning 180 kg.
 • 1 990 kr Tillfälligt slut
  En mycket gedigen träningsbänk för bänkpress och tung styrketräning, i kraftig konstruktion med en maxbelastning på hela 500 kg. Bänken har endast ett främre ben, vilket ger fullt utrymme för fötterna.Dynans mått (LxB): 120 x 31 cmHöjd: 43 cm
 • Tidsbegränsat erbjudande
  3 990 kr 4 290 kr Tillfälligt slut
  Ett fristående och välutrustat Half Rack av hög kvalitet i solid konstruktion. Med chinsräcke, säkerhetsarmar och fästen för motståndsband, samt skivstångs- och viktförvaring. Kraftiga J-hooks som kan justeras i 20 olika höjder, för att passa alla användare och alla typer av övningar. Ställningen är också försedd med en fast krok för upphängning av...
 • Tidsbegränsat erbjudande
  5 390 kr 5 990 kr Tillfälligt slut
  Ett mångsidigt och användarvänligt multigym för effektiv hemmaträning av de viktigaste muskelgrupperna. Med robust stålram och skydd för viktmagasinet, vilket ger säker träning. Träna flera olika övningar bland annat bröst, ben axlar, rygg och armar. Viktmagasin 70 kg.
 • 69 kr 998I LAGER
  Kromhantlar i hög kvalitet och snygg design, som ger ett stilfullt intryck i vilket gym och träningsstudio som helst. Med ergonomiska handtag som är designade att passa alla användare.
 • 1 095 kr 1000Leverans 2-5 dagar
  Justerbar stepbräda med tre olika höjder 15-20-25 cm. Gummerad yta på toppen som ger ett mycket bra grepp.
 • 1 095 kr Tillfälligt slut
  Justerbar stepbräda med tre olika höjder 15-20-25 cm. Gummerad yta på toppen som ger ett mycket bra grepp.
 • 9 990 kr 1000Leveranstid: ca. 3-5 dagar
  Gymstick Pro FTR är en extremt robust spinningcykel i snygg design, för de mest krävande spinningpassen. Den lämpar sig för såväl professionellt bruk, som för kräsna hemmaanvändare. Det 22 kg tunga svänghjulet tillsammans med remdrift, ger oerhört jämn cykling och definitivt tillräckligt mycket motstånd. Flera inställningsmöjligheter ger varje användare...
 • Tidsbegränsat erbjudande
  8 890 kr 9 490 kr Tillfälligt slut
  Hantelställ av hög kvalitet i pelarform, inklusive kromade hantlar 1-10 kg i par. Snygg och smidig förvaring av hantlar, som tar liten plats.
 • Tidsbegränsat erbjudande
  6 990 kr 8 990 kr Tillfälligt slut
  Ett effektivt och fällbart gåband perfekt för dig som vill ha extra motion och förbränning i vardagen! Promenera i upp till 6 km/h framför TV:n eller vid skrivbordet. Bandet fälls enkelt ihop och väger endast 31 kg och är enkelt att ställa undan. Styr hastigheten via en behändig fjärrkontroll och följ din statistik i din smartphone. Bandet har barnlås och...
 • 529 kr 1000Leverans 2-5 dagar
  En mjuk och slitstark medicinboll som är optimal att kasta mot väggen och är ett perfekt redskap för funktionell och explosiv träning. Finns i fyra olika vikter.

Inga produkter

To be determined Fraktkostnad
0 kr Moms
0 kr Total

Priser inklusive moms

Till kassan