Bästsäljare

Alla produkter från PurePharma


PurePharma grundades 2009 i Danmark, med ambitionen att skapa ett transparent, ärligt och kvalitetsmedvetet kosttillskottsvarumärke. För dig. För sig själva. Och för en hälsosam framtid. Kvalitetstillskott ska vara enkla. För PurePharma betyder det – inga artificiella smaker, socker eller fyllningar. Bara genuina, naturliga ingredienser.

PurePharma ger dig det näringstillskott som du behöver för att överbrygga gapet av de vanligaste vitamin- och mineralbristerna. Vår hälsa är beroende av kvaliteten på den mat som vi äter, men när omfattande mängder matjord, full av mineraler och mikroorganismer, har gått förlorad genom överanvändning av konstgödsel, bekämpningsmedel och moderna jordbruksmetoder, har det blivit onödigt komplicerat att få i sig rätt mängd mineraler och vitaminer.

Kom ihåg, nummer är för revisorer – inte för ingredienser. Vi ska inte ha det på något annat sätt.

  • 645 kr 1000 I LAGER (2-5 dagar)
    PurePharma PR3 är ett proteintillskott framställt för perfekt återhämtning, och ger det din kropp verkligen behöver för att återuppbygga, fylla på och återställa. PR3 innehåller ekologiskt risprotein med en komplett aminosyraprofil med höga nivåer av leucin för att starta återuppbyggnadsprocessen i muskelcellerna.

Inga produkter

To be determined Fraktkostnad
0 kr Moms
0 kr Total

Priser inklusive moms

Till kassan