Alla produkter från Rephouse

Rephouse logo

Rephouse är en ISO-certifierad (9001: 2008 och 14001: 2004) premiumtillverkare av högkvalitativa, elastiska gummigolv för arkitekt-, fritids- och sportmarknaden.

Företaget etablerades i Hong Kong 1985 av Michael Brinkers. Affärsidén handlade om att leverera och installera ytbeläggningar i återvunnet gummi till sport- & fritidsmarknaden. RepHouse Ltd blev ett av de första företagen att etablera en större tillverkningsprocess i Asien. 1990 etablerade Rephouse sin tillverkning i Malaysia.

2000 började Rephouse utveckla gummigolv under eget varumärke. Den första produkten blev en säkerhetsbeläggning till lekplatser, Playflex™ – en produkt som snabbt blev en standard över hela Asien. Därefter började Rephouse expandera sina marknader till att omfatta Nordamerika, Mellanöstern och Europa. Kontrakt skrevs med de stora tillverkarna av lekredskap och utveckling av ett bredare sortiment av golvprodukter för sport, rekreation och kommersiella marknader, inleddes.

I mitten av 2000 hade Rephouse blivit en erkänd som världsledande inom produktion av gummigolv – inte minst genom sin leverans av golven Decoflex™, Neoflex™, Evopave™ till OS i Aten 2004. Sedan dess har Rephouse nått stor framgång med sina certifierade golv till idrottsanläggningar.

Rephouse är certifierade av Badminton World Federation (BWF), FIBA - Fédération Internationale de Basketball, FIVB - Fédération Internationale de Volleyboll liksom Seal of Approval från IHF - Internationella handbollsförbundet.

Neoflex Rubber Commercial Flooring är idag ett väl etablerat varumärke på den globala marknaden, med en mängd skräddarsydda installationer i skolor, bibliotek, konserthus, utställningsgallerier, kontorsbyggnader, biokomplex och mer. Typiska exempel på projekt är Casa da Música konsertsal i Porto, Portugal; Ferrari World i Abu Dhabi, Förenade Arabemiraten, Federation Square i Melbourne, Australien; MegaBox Shopping Mall i Hong Kong; Adidas Superstore, Herzogenaurach, Tyskland och på sistone Brisbane International Airport i Australien.

2010 anslöt Struan Brinkers – civilingenjör med inriktning mot produktdesign och grundarens son – till Rephouse. Bolaget fortsätter att växa och förnyas. Rephouse olika kategorier av golvprodukter i gummi är utformade för att möta och överträffa de krav de måste leva upp till. Idag har Rephouse distribution i Nordamerika, Europa och Australien.

  • 570 kr Leverans 3-14 dagar
    Tjocka och robusta gummiplattor från Rephouse, som installeras i friviktsområden på gym. Framtagna för att dämpa effekterna av tunga vikter som släpps i golvet. Neoflex™ High Impact gummiplattor ger överlägsen ljud- och vibrationsisolering och säkerställer att områden nedanför, runt om och ovanför gymmet förblir tyst.Dessa gummiplattor kan även användas...
  • 1 275 kr Beställningsvara
    Tjocka och robusta gummiplattor från Rephouse, som installeras i friviktsområden på gym. Framtagna för att dämpa effekterna av tunga vikter som släpps i golvet. Neoflex™ High Impact gummiplattor ger överlägsen ljud- och vibrationsisolering och säkerställer att områden nedanför, runt om och ovanför gymmet förblir tyst.En platta har storleken 1x1 m.

Inga produkter

To be determined Fraktkostnad
0 kr Moms
0 kr Total

Priser inklusive moms

Till kassan