loading spinner

Power Rack 

 • Tidsbegränsat erbjudande
  5 990 kr 6 990 kr Tillfälligt slut
  Kraftigt power rack med gedigen och stabil konstruktion. Gummerade skivstångsupphäng och säkerhetsarmar med magnetlåsning. Ställningen är även försedd med ett multi grip chinsräcke. En perfekt ställning för säker och effektiv skivstångsträning hemma, på företag, eller i föreningen!
 • Tidsbegränsat erbjudande
  6 990 kr 7 990 kr Tillfälligt slut
  Ett mycket robust power rack för professionellt bruk. Med justerbara säkerhetsskenor för säker träning. Samt två chinsräcken i 32mm och 50 mm diameter. Racket behöver ej fästas i golvet, men kan om så önskas. Maxbelastning 400 kg.
 • Tidsbegränsat erbjudande
  12 990 kr 13 490 kr Tillfälligt slut
  Ett mycket robust power rack i solid konstruktion, med slide-and-twist-fästen som justeras snabbt och enkelt. Utrustat med multigrip-chinsräcke och dipshandtag, samt fästpunkter för gummiband både upptill och nedtill. Kabelstation för bland annat latsdrag kan köpas till och installeras i racket.
 • 12 290 kr 1000Leverans 1-3 veckor
  Ett stadigt och mycket prisvärt Power Rack i snygg design. Utrustat med två rejäla, flyttbara stångupplägg som kan användas både inuti och utanpå ställningen. Två säkerhetsbalkar med självlåsning ingår. 12 olika inställningshöjder.
 • 38 590 kr 1000Leverans 3-14 dagar
  Ett kraftigt och robust Power Rack från Eleiko, med mattsvart ram. Utrustat med bl.a. chinsräcke, viktupphängning och ordentliga säkerhetsbalkar. Samt är kompatibelt med tillbehören i Eleikos XF 80-serie.Insticksplattform finns att köpa till.
 • 4 990 kr 997I LAGER
  Kabelstation till Abilica Power Rack 024 som ger möjlighet till bland annat latsdrag, sittande rodd, samt biceps- och tricepsövningar. Monteras fast i racket och lastas med 50 mm viktskivor.
 • 629 kr Tillfälligt slut
  En T-bar joystick som monteras i botten på Master Half Rack XT6 eller XT8, samt Master Power Rack XT12.

Inga produkter

To be determined Fraktkostnad
0 kr Moms
0 kr Total

Priser inklusive moms

Till kassan