loading spinner

Tillbehör till skivstång 

SKIVSTÅNGSTILLBEHÖR

 • 349 kr Leverans 2-5 dagar
  Ergonomiskt formad skivstångskudde som är perfekt för höftlyft/hip thrust, knäböj, och utfall. Tillverkad i mjukt NBR-material med hög täthet som gör träningen behagligare. Formen motverkar även att trycket hamnar på nackkotorna. Passar till alla typer av stänger. Storlek 44 x 8,5 cm.
 • 249 kr Leveranstid: ca. 5-15 dagar
  Eleiko skivstångskudde skyddar nacken från skivstången vid knäböj, samt ger extra skydd och komfort vid övningar som höftlyft/hip thrust och utfall med stång. Slitstarkt nylonmaterial som reptåligt och lätt att fästa på skivstången med ett stadigt kardborrefäste.
 • 1 190 kr Tillfälligt slut
  Ett komplett set med tre olika handtag för skivstång med 50 mm hylsa. Öppnar upp för massvis med olika övningar, så att du får mer ut av din skivstång!
 • Tidsbegränsat erbjudande
  499 kr 579 kr Tillfälligt slut
  En smidig joystick för t-bar och rotationsträning med skivstång. Placeras enkelt i en 50 mm viktskiva liggande på golvet.
 • 3 790 kr 9993Leveranstid: ca. 2-10 dagar
  En liten och lätt Joystick i hög Eleiko-kvalitet som används för effektiv rotationsträning. Fästes i underliggande internationell viktplatta. Tillverkad i kromad metall.Passar de flesta internationella skivstänger.
 • Tidsbegränsat erbjudande
  219 kr 269 kr Leveranstid: ca. 3-8 dagar
  Fat Grips är ett optimalt redskap för att öka greppstyrkan. De placeras placeras enkelt runt stången och ger en tjockare greppyta, vilket blir mycket tuffare för såväl greppet som över- och underarmarna. En bra variation till din vanliga träning som ger utveckling.
 • Tidsbegränsat erbjudande
  399 kr 429 kr Tillfälligt slut
  Denna armblaster utmanar och tränar bicepsmusklerna på ett oerhört effektivt sätt. Du får en otrolig kontakt och det blir svårt att fuska upp vikten. Skenan är tillverkad i aluminium, vilket gör den väldigt lätt och samtidigt stark. Skenan har en rem för att hänga den runt nacken.
 • 629 kr 1000I LAGER
  En T-bar joystick som monteras i botten på Master Half Rack XT6 eller XT8, samt Master Power Rack XT12.

Inga produkter

To be determined Fraktkostnad
0 kr Moms
0 kr Total

Priser inklusive moms

Till kassan