loading spinner

Utegym 

 • 1 290 kr 1000Leverans 2-5 dagar
  Chinsräcke för utomhusbruk i robust konstruktion med galvaniserad yta som gör att det kan hänga ute i väder och vind. Räfflat multigrepp som ger bra grepp och bred variation i träningen. Skruvhål med 120 cm avstånd gör att räcket kan fästas enkelt och säkert i alla vanliga väggar. Max användarvikt är 150 kg med rätt uppfästning.
 • Tidsbegränsat erbjudande
  8 990 kr 9 990 kr 1000Leverans 2-5 dagar
  Träningsigg för utomhusbruk i robust konstruktion med galvaniserad yta som gör att den kan stå ute i alla väder. Ställningen är 260 cm vid högsta punkten och har olika grepp och fästen för en bred variation av funktionella kroppsviktsövningar. Bör installeras med betongfundament.
 • 78 900 kr 1000Leverans 1-4 veckor
  Komplett och välutrustad träningsrigg för utomhusbruk. Alla komponenter är galvaniserade och därmed kan riggen stå ute i alla väder. Kompakt design med massor av funktioner för flera användare samtidigt. Bland annat sju pull up-stationer, fyra muscle up-stationer, tre squat-stationer, en dip-station, monkey bars, wall bars. Kan byggas på med ytterligare...
 • 749 kr 1000Leverans 2-5 dagar
  Dipshandtag för utomhusbruk i robust konstruktion med galvaniserad yta som gör att det kan hänga ute i väder och vind. Räfflade 50 mm handtag ger bra grepp och gör träningen bekväm. Handtagen är vinkade och ger ett avstånd mellan varandra på mellan 45-75 cm. Skruvhål med 60 cm avstånd gör att det kan fästas enkelt och säkert i alla vanliga väggar. Max...
 • 489 kr 1I LAGER
  Klassiska träningsringar för funktionell träning, som ger massor av möjligheter som inte enbart innebär klassiska gymnastikövningar. Du kan köra pull ups, dips, muscle ups och mycket mer! Ringarna är tillverkade i stryktålig ABS-plast.
 • 499 kr 1000Leveranstid: 3-14 dagar
  En sandsäck med handtag, tillverkad i mycket hållbar Cordura-väv. Handtagen möjliggör en mängd olika greppvariationer, vilket låter dig utföra mängder av olika övningar. Sandsäcken finns i tre storlekar och levereras med en kraftig innerpåse, som du fyller med sand till den vikt som passar dig bäst. OBS! Sand ingår ej.
 • Tidsbegränsat erbjudande
  1 790 kr 2 089 kr 1000Leverans 1-3 dagar
  Prissänkt!
  Ett mycket bra träningsrep som fungerar utmärkt att använda även till utomhusträning, med sitt skyddande nylonöverdrag.
 • Tidsbegränsat erbjudande
  179 kr 199 kr 998Leverans 1-3 dagar
  Prissänkt!
  Hållbar och tålig boll som är fylld sand för att eliminera studsar när man kastar den i golvet. En Slam Ball är ett ypperligt redskap för att träna hela kroppen på ett funktionellt och explosivt sätt. Förbättrar bålsstyrka, explosivitet, koordination, rörelseomfång och flexibilitet. Finns i 6 olika vikter.
 • 169 kr 1000Leveranstid: 3-14 dagar
  Slam Balls från Exceed Performance som är konstruerade för att vara mycket hållbara och är idealiska för explosiva träningspass. Bollarna finns i flera olika vikter upp till 20.

Inga produkter

To be determined Fraktkostnad
0 kr Moms
0 kr Total

Priser inklusive moms

Till kassan