loading spinner

Filtrera

Filtrera på:

  Yoga 

  YOGA

  • Tidsbegränsat erbjudande
   199 kr 239 kr Tillfälligt slut
   Rosa yogamatta i mjukt och stötdämpande material som även fungerar isolerande mot kalla golv. 4 mm tjock och har en behändig bärrem. Tillverkad i PVC, DOTP och Polyester Mesh. Kan tvättas i 40 grader.
  • 239 kr Tillfälligt slut
   Blå yogamatta i mjukt och stötdämpande material som även fungerar isolerande mot kalla golv. 4 mm tjock och har en behändig bärrem. Tillverkad i PVC, DOTP och Polyester Mesh. Kan tvättas i 40 grader.
  • Tidsbegränsat erbjudande
   599 kr 649 kr 1000I LAGER
   En yogamatta i toppklass som ger ett fantastiskt grepp för de mer avancerade yogauövningarna. Mattan är tillverkad i olika skikt, där överdelen består av PU och den undre delen av giftfri PVC. Mått: 183x61 cm. Tjocklek 5 mm.
  • Tidsbegränsat erbjudande
   179 kr 199 kr Leveranstid: ca. 2-5 dagar
   Prissänkt!
   Ett högkvalitativt yogablock i naturlig kork, det bästa materialvalet för ett yogablock, som andas och ger bra stöd under träningen utan att ge vika.
  • 539 kr 999Leverans 2-5 dagar
   Yogamatta i miljövänligt material, för såväl yoga som pilates. Mattan är tvåfärgad och är 4 mm tjock. Levereras med träningsaffisch. Mått 175×61 cm.
  • Tidsbegränsat erbjudande
   549 kr 599 kr 1000Leverans 2-5 dagar
   Prissänkt!
   Yogamatta för Hot Yoga och Bikram Yoga. En unik matta tillverkad i miljövänligt bambumaterial som absorberar fukt snabbt och håller kroppen varm och torr, samt känns mjuk mot huden. Materialet förhindrar bakterietillväxt och reducerar lukt. Mattan har antiglidbeläggning på undersidan och kan enkelt rullas, eller vikas ihop. Träningsprogram medföljer.
  • 489 kr 1000Leverans 2-5 dagar
   YogaWheel ger extra stöd, bättre stretch, mjukar upp spänningar och ger extra utmanande yogaövningar. Du kan också träna gärna balansen genom att stå på den! Hjulet är tillverkat i kraftigt ABS-material med en yta i mjukt EVA-material.
  • 589 kr 1000Leverans 2-5 dagar
   En kudde som är utformad för att ge ett bra stöd i olika yogaövningar och för meditation. Canvas-överdraget i 100% bomull har dragkedja och är avtagbart och kan maskintvättas i 40 grader. Kudden är fylld med 100% polyesterfiber. Den lila remmen på sidan kan användas som handtag. Längd 58 cm och 16 cm i diameter.

  Inga produkter

  To be determined Fraktkostnad
  0 kr Moms
  0 kr Total

  Priser inklusive moms

  Till kassan