loading spinner

Filtrera

Filtrera på:

  Spinningcykel 

  MOTIONSMASKINER

  • Tidsbegränsat erbjudande
   5 190 kr 5 790 kr 999Leverans 1-3 dagar
   Master S4030 är en gedigen, remdriven spinningcykel med tungt svänghjul för tuff träning. Cykeln är mycket stabil och har många inställningsmöjligheter för att passa olika användare. Cykeln har fast nav för att ge den rätta känslan i träningen. En utmärkt spinningcykel för hemmabruk och mindre företagsgym.
  • 8 390 kr Tillfälligt slut
   Master S4050 är en rejäl, remdriven spinningcykel som tål riktigt långa, regelbundna träningspass. Cykeln är stabil och tystgående och har steglös justering av sadel och styre, samt rostfria detaljer som motverkar rostangrepp. Styret är försett med racerhandtag som möjliggör fler sittställningar. Det tunga svänghjulet på hela 22 kg erbjuder tuff träning.
  • Tidsbegränsat erbjudande
   10 990 kr 14 990 kr 999Leverans 2-5 dagar
   En kraftfull spinningcykel med förstärkt ram och komponenter av högsta kvalitet, för användning på företag och i föreningar. Magnetisk broms ger tyst drift och möjliggör höga belastningar. Tydlig cykeldator som även visar Watt. Stort bockstyre med traditionella spinninghandtag ger bra variation av både sittställning och grepp. Kombinationspedaler med SPD...

  Inga produkter

  To be determined Fraktkostnad
  0 kr Moms
  0 kr Total

  Priser inklusive moms

  Till kassan