loading spinner

Spinningcykel 

MOTIONSMASKINER

 • Tidsbegränsat erbjudande
  5 190 kr 5 790 kr 999Leverans 1-3 dagar
  Master S4030 är en gedigen, remdriven spinningcykel med tungt svänghjul för tuff träning. Cykeln är mycket stabil och har många inställningsmöjligheter för att passa olika användare. Cykeln har fast nav för att ge den rätta känslan i träningen. En utmärkt spinningcykel för hemmabruk och mindre företagsgym.
 • Tidsbegränsat erbjudande
  6 074 kr 8 390 kr 1000Leverans 1-3 dagar
  Master S4050 är en rejäl, remdriven spinningcykel som tål riktigt långa, regelbundna träningspass. Cykeln är stabil och tystgående och har steglös justering av sadel och styre, samt rostfria detaljer som motverkar rostangrepp. Styret är försett med racerhandtag som möjliggör fler sittställningar. Det tunga svänghjulet på hela 22 kg erbjuder tuff träning.
 • 14 490 kr Tillfälligt slut
  En magnetbromsad spinningcykel för proffs! S4080 är ett rent nöje att träna på och kan användas både på gym och av kräsna hemmamotionärer. Styret är utrustat med racerhandtag som erbjuder många olika sittställningar. Bromsfunktionen i V-låsmodell med magnetplattor såväl effektiv som tystlåten och underhållsfri. Steglös höjdreglering av sadel och styre....

Inga produkter

To be determined Fraktkostnad
0 kr Moms
0 kr Total

Priser inklusive moms

Till kassan