Bästsäljare

Viktskivor 

Hos oss hittar du viktskivor för Crossfit, tyngdlyftning, styrkelyft och styrketräning. Alla framtagna för att fungera optimalt för sitt användningsområde. Vi har viktskivor som lämpar sig för gymmet, företaget, föreningen, eller till hemmet.

 • Tidsbegränsat erbjudande

  Eleiko

  289 kr 315 kr 99988 Leverans 3-14 dagar
  Eleiko XF Bumpers har blivit extremt populära på gym runt om i Sverige, samt hos dem som bygger hemmagym. Detta beror på den oslagbara kombinationen av hög kvalitet och bra pris! En grym bumper i gummi med fast vulkat nav i rostfritt stål. Tål riktigt tuffa tag på gymmet och i crossfit-boxen! XF Bumpers är snällare mot underlaget och tystare vid släpp.
 • Gymleco

  649 kr 1000 Leverans 3-14 dagar
  Gymleco bumperplates i olympisk färgkodning av högsta kommersiella kvalité! Viktskivorna är av starkt gummi, har en diameter på 450 mm och ett förstärkt stålcenter i mitten.
 • Eleiko

  89 kr Leverans 3-14 dagar
  Små viktskivor i metall, kalibrerade och framtagna för styrkelyft. En elegant och pålitlig viktskiva för såväl tävling som träning.• Tunn design tillåter last på 700+ kilo• Olympisk färgkodning i unik Eleiko Powerlifting-palettTräna som du tävlar – med kvalitet. IPF-certifierad.
 • Eleiko

  1 529 kr 99998 Leverans 3-14 dagar
  En slitstark och mångsidig viktskiva i eleganta nyanser av den olympiska färgskalan, tillverkad i deformationsresistent gummi. Perfekt för såväl professionella idrottare, som för hemmagym och traditionella gym- och träningsanläggningar.Dropptestad 3000 gånger.
 • Eleiko

  1 529 kr 1000 Leverans 3-14 dagar
  En slitstark och mångsidig viktskiva i svart deformationsresistent gummi, med färgkodning i eleganta nyanser av den olympiska färgskalan. Perfekt för såväl professionella idrottare, som för hemmagym och traditionella gym- och träningsanläggningar. Dropptestad 3000 gånger.
 • Eleiko

  1 990 kr 100000 Leverans 3-14 dagar
  Eleiko Olympic WL Träningsskiva är av exakt samma höga kvalitet som tävlingsskivorna; samma design, samma praktiska greppkant och samma sofistikerade finish. Det enda som skiljer dem åt är kalibreringen.Godkänd av Internationella Tyngdlyftningsförbundet IWF.
 • Eleiko

  1 379 kr 99996 Leverans 3-14 dagar
  IWF-certifierade viktskivor för teknikträning, i Olympisk storlek. En unik blandning av plast och gummi ger lång hållbarhet och tyst användning. Materialet och kantkonstruktionen ger dig ett djupt, fast grepp om skivan. Eleganta färger som går i harmoni med Eleiko-paletten. Snygg, matt finish.Träna teknik med stil!
 • Eleiko

  2 459 kr 10000 Leverans 3-14 dagar
  Eleiko's Olympiska tävlingsskivor håller kvalitet i världsklass och är helt och hållet svensktillverkade. Skivorna är testade för 5000 golvsläpp. Varje skiva är kalibrerad. Eleiko's Olympiska tävlingsskivor är godkända av IWF.
 • Eleiko

  835 kr 100000 Leverans 3-14 dagar
  Kalibrerade viktskivor i metall för styrkelyft. En elegant och pålitlig viktskiva för styrkelyftstävling och träning. Olympisk färgkodning och unik Eleiko Powerlifting-palett. Den tunna designen tillåter en last på över 700 kg på en Eleiko styrkelyftstång!IPF-certifierad.
 • Eleiko

  159 kr 9989 Leverans 3-14 dagar
  En skivserie för träning och tävling med regeln för 1 kg tillägg. Viktskivorna är gummiklädda metallskivor med 50 mm hål. Kalibrerade enligt IWF-standard.
 • Eleiko

  228 kr 10000 Leverans 3-14 dagar
  Friction Grip är en revolutionerande, patenterad serie gummiklädda viktskivor för tävling och träning. Friction Grip lastas på stången och stannar på plats utan vare sig magneter eller något skruvande. Bara lasta på den utanpå kloven, så sitter den kvar utan att glappa med hjälp av friktionen!Eleiko's Olympiska Tävlingsskivor är godkända av IWF. 
 • Eleiko

  95 kr 1000 Leverans 3-14 dagar
  Eleiko Vulcano är en spännande produktserie för traditionell gymträning. Designen går bra ihop med gymmiljö, med genomtänkta funktioner. Vulcanoskivorna har en mattsvart yta i gummi, som gör att de är tysta att använda.
 • Master Fitness

  450 kr 1000 Leverans 2-5 dagar
  En grym bumperlate som tål tuffa tag! Med olympisk färgkodning.
 • Gymleco

  59 kr 1000 Leverans 3-14 dagar
  En av Sveriges mest sålda viktskivor finns nu i en ny uppdaterad version från Gymleco. Internationell färgad gummiskiva med praktiskt handgrepp. Stryktålig och mycket prisvärd. Med mattare yta för bättre färgåtergivning och livslängd. En rostfri innerhylsa har tillkommit för att öka kvalitén ytterligare.
 • Tidsbegränsat erbjudande

  Master Fitness

  399 kr 449 kr 1000 Leverans 1-3 dagar
  Hi Impact Bumper från Master Fitness är en kraftigt gummerad viktskiva av hög kvalitet som framtagen för Crossfit. De tål riktigt tuffa tag på i crossfit-boxen, på gymmet, eller i hemmagymmet! Hi Impact Bumpers är snällare mot underlaget och tystare vid släpp än traditionella gummerade viktskivor. Med sin rejäla tjocklek är detta en stadig och tålig...
 • Master Fitness

  1 290 kr 4 I LAGER
  Ett set med små metallvikter, framtaget för progressiv träning. Mycket populära vikter inom bland annat rehab, där man vill kunna justera belastningen med låga viktintervall.Perfekt även för dig som vill kunna höja dina maxvikter i små intervall. Enkla att bära med sig till gymmet i väskan som medföljer.2 x 1,0 kg2 x 0,75 kg2 x 0,5 kg2 x 0,25 kg

Inga produkter

To be determined Fraktkostnad
0 kr Moms
0 kr Total

Priser inklusive moms

Till kassan