loading spinner

Hantlar 

 • Tidsbegränsat erbjudande
  2 990 kr 3 490 kr 971Leverans 3-5 dagar
  Justerbara hantlar i kompakt design och hög kvalitet som är platssparande och passar utmärkt för både företagsgym och hemmagym! Perfekt för dig som vill kunna träna utan att utrustningen för ta för mycket plats. Kan ställas in mellan 2,5 till 24 kg. Med de rejäla inställningsvreden ställer du enkelt och smidigt in vilka vikter du vill träna med. Säljes i...
 • Tidsbegränsat erbjudande
  4 990 kr 5 990 kr 984Leverans 3-5 dagar
  Justerbara hantlar i kompakt design och hög kvalitet som är platssparande och passar utmärkt för både företagsgym och hemmagym! Perfekt för dig som vill kunna träna utan att utrustningen för ta för mycket plats. Kan ställas in mellan 5 till 40 kg. Med de rejäla inställningsvreden ställer du enkelt och smidigt in vilka vikter du vill träna med. Säljes i par.
 • 129 kr 1000Leverans 2-7 dagar
  Eleiko XF Hantel är framtagen för crossfit och styrketräning och är en mångsidig och väldigt prisvärd gummerad hantel, med praktisk hexagonal form som gör att hanteln inte rullar iväg, samt kromat ergonomiskt handtag. Finns i vikter från 1 kg till 40 kg.Pris per styck och säljes styckvis.
 • Tidsbegränsat erbjudande
  69 kr 79 kr 1000Leverans 1-3 dagar
  Fasta hantlar i robust design och hög kvalitet. Med rostfritt, ergonomiskt grepp och gummerad yta för att skydda golv och utrustning. Hantlarna har stor och tydlig viktmärkning och genomgående snygg design. Finns i vikter mellan 1-50 kg. Pris per styck och säljes styckvis.
 • 529 kr 1000Leverans 2-4 veckor
  Gymlecos nya fasta hantlar i stål är riktigt robusta och tål tuff träning i extrema miljöer. Hantlarna är helt obehandlade och har inga lösa detaljer eller någon ytbehandling som kan lossna eller flaga. Detta ger hantlarna sin extremt goda hållbarhet. Hantlarna går att i vikter ända upp till 100 kg. Pris per styck och säljes styckvis.
 • 269 kr 996Leverans 2-7 dagar
  Eleiko Vulcano är en spännande produktserie för traditionell gymträning. Designen går bra ihop med gymmiljö, med genomtänkta funktioner. Vulcano-hantlarna har en mattsvart yta i slitstarkt material som är snällt mot gymgolvet och håller sig fräscht längre än vanligt gummi. Finns i vikter från 1 kg till 40 kg. Pris per styck och säljes styckvis.
 • 369 kr 1000Leverans 3-14 dagar
  Gummihantlar för kommersiellt bruk i gym, företagsgym och föreningar. Tillverkade med ett tåligt handtag och i marknadens starkaste gummi. Hantlarna håller högsta kvalitet och har en genomtänkt och snygg design, med en tydlig ingjuten viktmarkering och logo. Inga klisterdekaler eller lösa detaljer som kan lossna. Pris per styck och säljes styckvis.
 • 349 kr 1000Leverans 3-14 dagar
  Gymlecos uppdaterade skivhantlar har ett starkt, tåligt handtag och en yta i marknadens starkaste gummi. Hantlarna går att beställa i vikter ända upp till 80 kg. Högre vikter kan även specialbeställas. Pris per styck och säljes styckvis.
 • 1 495 kr 1000Leverans 2-7 dagar
  En pålitlig hantel med roterande handtag i snygg design. Försedd med klassisk Eleiko-lettring för bästa möjliga grepp. Stryktåliga skivor i polyuretan, vilket är dubbelt så starkt som gummi och förblir snyggt och fräscht över tid. Varannan skiva i galvaniserad metall.Pris per styck och säljes styckvis.
 • 65 kr 1000Leverans 1-3 dagar
  Gummerad hantel med kromat handtag. Mycket stabil och följsam. Den hexagonala formen gör att hanteln ligger still och inte rullar iväg på golvet. Finns från 1 till 30 kg. Ett prisvärt alternativ för såväl hemmagym, som företagsgym, eller större träningsanläggningar.Pris per styck och säljes styckvis.
 • 79 kr 2-5 dagar
  Snygga kromhantlar med ergonomiskt grepp samt dekoretiva gummilister som skonar golvet. Finns från 1-12 kg.
 • Tidsbegränsat erbjudande
  8 350 kr 9 580 kr 1000Leverans 1-3 dagar
  Ett snyggt och kompakt hantelställ och 10 par exklusiva kromhantlar 1-10 kg med ergogrepp.

Inga produkter

To be determined Fraktkostnad
0 kr Moms
0 kr Total

Priser inklusive moms

Till kassan