Alla produkter från DynamaxTexas-företaget Dynamax Inc. grundades 1985 av två idrottscoacher som ansåg medicinbollar vara det optimala träningsredskapet för alla idrottare. När de försökte få tag i bollar som tålde tuff användning med hög effekt, kunde de inte hitta någon som levde upp till kraven. De bestämde sig därför för att utveckla egna: Dynamax-bollen var född!

Det som till en början endast var en småindustri, förser idag idrottare, idrottscoacher och personliga tränare över hela världen med Dynamax medicinbollar. De är ”Champions’ choice” och används inom praktiskt taget samtliga idrotter på alla nivåer och alla åldrar, inte minst av NCAA:s idrottsprogram.

De handgjorda Dynamax-bollarna tillverkas på företagets huvudkontor i Buda, Texas och distribueras över hela världen. Dynamax har blivit den överlägset mest valda medicinbollen för professionella idrottsklubbar och coacher världen över.

  • 1 239 kr Leverans 3-14 dagar
    En riktig kvalitetsboll som kommer att förbli dimensionellt stabil och balanserad om den används enligt föreskrifter. Samtliga Dynamax Medicinbollar är 35,6 cm (14") i diameter, stötabsorberande, fuktresistenta och tillverkade av återvunnet material till 70 %. Varje boll har en ”vänlig” känsla och kommer att stå emot hög intensitet samt bjuda på rolig och...

Inga produkter

To be determined Fraktkostnad
0 kr Moms
0 kr Total

Priser inklusive moms

Till kassan