loading spinner

Alla produkter från Concept2

Concept2 Logo

Concept2 startade 1976 bak i en brödlastbil när Dick och Pete Dreissigacker, färska från olympisk träning, började tillverka sammansatta racingåror. Concept2-åror har sedan gått vidare till att bli åran vald bland världens alla roddare och innovationerna fortsätter till dagens datum.

År 1981 skapade Dick och Pete Concept2 Indoor Rower, som snabbt blev den bäst säljande roddmaskin i världen. Nu, flera modeller senare, används den dagligen av olympiska idrottare, rehabpatienter, hemmatränare och alla roddare däremellan.

Sedan dessa tidiga dagar har Concept2 vuxit till över 80 anställda och deras produktlinje omfattar åror, inomhusroddmaskiner och stakmaskiner (SkiErg). Även om de är mycket större nu, förblir de tillägnade att sin filosofi att erbjuda de mest innovativa produkterna och programmen till sina användare.

Varje maskin och åra som Concept2 producerar, kommer från en bakgrund med över trettiofem år av spetskompetens. Deras primära mål är att främja och uppmuntra tillväxten av rodd, både inomhus och utomhus. Concept2 tror att rodd är en livslång aktivitet, tillgänglig för alla.

Inga produkter

To be determined Fraktkostnad
0 kr Moms
0 kr Total

Priser inklusive moms

Till kassan