Bästsäljare

Alla produkter från Concept2

Concept2 Logo

Concept2 startade 1976 bak i en brödlastbil när Dick och Pete Dreissigacker, färska från olympisk träning, började tillverka sammansatta racingåror. Concept2-åror har sedan gått vidare till att bli åran vald bland världens alla roddare och innovationerna fortsätter till dagens datum.

År 1981 skapade Dick och Pete Concept2 Indoor Rower, som snabbt blev den bäst säljande roddmaskin i världen. Nu, flera modeller senare, används den dagligen av olympiska idrottare, rehabpatienter, hemmatränare och alla roddare däremellan.

Sedan dessa tidiga dagar har Concept2 vuxit till över 80 anställda och deras produktlinje omfattar åror, inomhusroddmaskiner och stakmaskiner (SkiErg). Även om de är mycket större nu, förblir de tillägnade att sin filosofi att erbjuda de mest innovativa produkterna och programmen till sina användare.

Varje maskin och åra som Concept2 producerar, kommer från en bakgrund med över trettiofem år av spetskompetens. Deras primära mål är att främja och uppmuntra tillväxten av rodd, både inomhus och utomhus. Concept2 tror att rodd är en livslång aktivitet, tillgänglig för alla.

 • Tidsbegränsat erbjudande
  11 789 kr 13 500 kr 1000 Leverans 2-5 dagar
  Indoor Rower med nya PM5-monitorn. Över 30 års produktutveckling ligger bakom denna solida roddmaskin. Modellen kännetecknas av hög tillförlitlighet och extra bra hållbarhet. En perfekt maskin för att ge kroppen, hjärtat och lungorna en stärkande omgång.
 • Tidsbegränsat erbjudande
  11 789 kr 13 500 kr 1000 Leverans 2-5 dagar
  Indoor Rower med nya PM5-monitorn. Över 30 års produktutveckling ligger bakom denna solida roddmaskin. Modellen kännetecknas av hög tillförlitlighet och extra bra hållbarhet. En perfekt maskin för att ge kroppen, hjärtat och lungorna en stärkande omgång.
 • 16 890 kr 2-4 dagar
  Flaggskeppet bland roddmaskiner! Spiralspjäll styr luftflödet till svänghjulet. Förkromad inkapslad kedja med tyst och mjuk gång. Slejdbanan i aluminium ligger 15 cm högre än på modell D, vilket underlättar när man ska kliva på och av. På loggkortet sparas all träningsdata. USB för överföring av träningsdata till PC.
 • 13 244 kr Leverans 2-5 dagar
  Nya fristående SkiErg från Concept2. Ny tuffare design och flera nya funktioner. Du tränar styrka och uthållighet i såväl ben, armar och core.
 • 10 369 kr Leverans 2-5 dagar
  Nya väggmonterade SkiErg från Concept2. Ny tuffare design och flera nya funktioner. Du tränar styrka och uthållighet i såväl ben, armar och core.

Inga produkter

To be determined Fraktkostnad
0 kr Moms
0 kr Total

Priser inklusive moms

Till kassan