loading spinner

Plyoboxar 

 • Tidsbegränsat erbjudande
  1 290 kr 1 490 kr Tillfälligt slut
  Funktionell och snygg plyobox i trä som enkelt kan varieras i tre olika höjder. Praktiska handtag på sidorna samt, höjdangivelser som underlättar under träningen. Box levereras omonterad i ett platt paket. Finns i två utföranden:40-50-60 cm50-60-75 cm Välj alternativ nedan.
 • 2 490 kr Tillfälligt slut
  Mjuk plyo box som är vändbar med tre olika höjder 50-60-75 cm. Boxen är tillräckligt hård för att ge bra stabilitet, samtidigt som den är mjuk nog att motverka att man skadar sig vid missat hopp. Den mjuka boxen kan med fördel användas till mer än hopp. Att utföra olika typer av box step ups på lådan bidrar till ökad stabilitet i knä- och fotled.
 • 3 890 kr 1000I lager
  Konformade boxar från Eleiko för plyometrisk träning, som hopp eller step-up-övningar. Lådorna finns i fyra olika höjder, vilket gör det möjligt att träna med olika intensitet och för olika förmåga. Försedda med handtag för enkel hantering och lådorna kan staplas på varande i och med sin form.
 • 3 490 kr 997Leveranstid: ca. 2-10 dagar
  En mycket prisvärd hoppbox med tre olika höjder i en och samma box, beroende på hur du vänder den.Levereras omonterad, men väl förberedd för montage. Skruvar ingår.Höjder: 76,2 / 61 / 50,8 cm
 • 2 990 kr Tillfälligt slut
  Mjuk Plyo Box med tre olika hopphöjder - 50, 60 och 75 cm. Dämpande HD-fyllning och halkfritt överdrag i stryktåligt PVC-material gör boxen mjuk och säker att hoppa på. Lådan är förstärkt med en träram, vilket gör den extremt stabil och klarar 300 kg i belastning. Överdraget har dragkedja och är avtagbart, samt är enkelt att rengöra med fuktig trasa.

Inga produkter

To be determined Fraktkostnad
0 kr Moms
0 kr Total

Priser inklusive moms

Till kassan