Filtrera

Bästsäljare

Motionscykel 

MOTIONSCYKEL

Motionscykeln är ett perfekt motionsredskap som ger en naturlig träning och ett alternativ för dig som inte har varken utrustning eller intresset att ge dig ut i skogen själv. En träningscykel är en effektiv maskin för att träna ben och kondition och ger samtidigt en ordentlig fysisk utmaning. Hitta din träningscykel från oss på Fitnessbolaget! 

 • Tidsbegränsat erbjudande
  10 490 kr 11 990 kr Tillfälligt slut
  Assault Air Bike är en robust träningscykel. Luftmotståndsystemet är unikt genom att det ger så mycket motstånd som respektive användare kan hantera. Ju hårdare du pressar pedalen, desto större motstånd genererar cykeln. Den dubbelverkande konstruktionen synkroniserar dina arm- och benrörelser under passet.Assalt Air Bike är ett väldigt populärt...
 • 13 590 kr 1000 Leverans 3-14 dagar
  Airbike träningscykel är otroligt populär inom bland annat Crossfit-träning och ger en otroligt tuff och högintensiv konditionsträning. Cykeln är enkel att använda och går på fläktmotstånd. Vilket innebär att ju fortare man trampar desto högre motstånd. Utrustad med bland annat ställbar sadel, dryckeshållare, display med intervallprogram, pulsmätare och...
 • Tidsbegränsat erbjudande
  2 890 kr 3 290 kr 1000 Leverans 1-3 dagar
  En snygg och lättanvänd motionscykel för alla åldrar. Motståndet regleras enkelt i åtta olika steg med en smidig ratt. Cykelns display visar tydligt information om tid, distans, hastighet, energiförbrukning och puls. Sitsen regleras horisontellt och underlättar för dig att finna en bra sittställning.
 • Tidsbegränsat erbjudande
  4 590 kr 4 990 kr Tillfälligt slut
  En motionscykel med snygg design och många olika träningsprogram för olika träningsnivåer. Motståndet är mjukt och följsamt och designen gör att cykeln är enkel att kliva på och av. En perfekt motionscykel för nybörjaren som vill ha utmanande hemmaträning!
 • Tidsbegränsat erbjudande
  6 590 kr 6 990 kr Tillfälligt slut
  En ordentlig motionscykel som klarar användare på upp till 150 kg. Displayen har Bluetooth-koppling och kan parkopplas med din mobil eller surfplatta och användas ihop med träningsappar. Cykeln har ett mjukt och behagligt motstånd som ger en bra träningskänsla. En perfekt motionscykel den mer krävande hemmaanvändaren och för mindre företag.
 • Tidsbegränsat erbjudande
  8 390 kr 8 990 kr 1000 Leverans 1-3 dagar
  En ordentlig och slitstark motionscykel med många olika program och motståndsnivåer, utvecklad för företag, hotell, mindre gym och inom vården. Designen gör att cykeln är enkel att kliva på och av, även för äldre användare. Klarar användare på upp till 200 kg. Elektromagnetiskt motståndet som ger mjuk och tyst användning.
 • Tidsbegränsat erbjudande
  13 190 kr 14 490 kr 1000 Leverans 1-3 dagar
  En robust och slitstark motionscykel för bland annat företag, hotell och mindre gym. Cykeln har en display med touch screen och avancerade, pulsstyrda program. B50 är en självgenererande träningscykel, vilket gör träningen enkel och miljösmart.
 • Tidsbegränsat erbjudande
  5 190 kr 5 790 kr 999 Leverans 1-3 dagar
  Master S4030 är en gedigen, remdriven spinningcykel med tungt svänghjul för tuff träning. Cykeln är mycket stabil och har många inställningsmöjligheter för att passa olika användare. Cykeln har fast nav för att ge den rätta känslan i träningen. En utmärkt spinningcykel för hemmabruk och mindre företagsgym.
 • Tidsbegränsat erbjudande
  7 490 kr 8 390 kr 1000 Leverans 1-3 dagar
  En rejäl, remdriven spinningcykel som tål riktigt långa, regelbundna träningspass. Cykeln är stabil och tystgående och har steglös justering av sadel och styre, samt rostfria detaljer som motverkar rostangrepp. Styret är försett med racerhandtag som möjliggör fler sittställningar. Det tunga svänghjulet på hela 22 kg erbjuder tuff träning.
 • Tidsbegränsat erbjudande
  13 390 kr 14 490 kr Tillfälligt slut
  En magnetbromsad spinningcykel för proffs! S4080 är ett rent nöje att träna på och kan användas både på gym och av kräsna hemmamotionärer. Styret är utrustat med racerhandtag som erbjuder många olika sittställningar. Bromsfunktionen i V-låsmodell med magnetplattor såväl effektiv som tystlåten och underhållsfri. Steglös höjdreglering av sadel och styre....
 • Tidsbegränsat erbjudande
  21 590 kr 23 990 kr 10 Leverans 2-5 dagar
  Stadig träningscykel som är gjord för tuff användning (12 tim/dag) på gym, företag och idrottsklubbar. Cykeln har flera set av handpulsmätare, samt ektra tumreglage för enkel reglering av motståndet i olika träningspositioner. Cykeln har ett maxmotstånd på hela 450W och motståndet är givetvis självreglerande. Denna cykel kräver ett minimum av underhåll...
 • 319 kr 1000 Leverans 1-3 dagar
  Underlagsmatta i PVC att lägga under din motionscykel för att skydda golvet och även dämpa ljudet från maskinen.

Inga produkter

To be determined Fraktkostnad
0 kr Moms
0 kr Total

Priser inklusive moms

Till kassan