Bästsäljare

Alla produkter från AtlantisÄnda sedan företagets grundades i början på 80-talet, har Atlantis brunnit för styrketräning. Idag är det kanadensiska varumärket känt som ”Styrkespecialisten” och har hela enormt sortiment! Samtliga Atlantis-maskiner tillverkas i Kanada utvecklas med fokus på biomekanik och ergonomi. Såväl nybörjare som kända styrkecoacher såsom Mr Charles Poliquin älskar den gedigna, bekväma och smidiga känslan när man jobbar i en Atlantis-maskin. Utrustningen är helt enkelt byggd för att hålla! Det är inte ovanligt att hitta kunder med Atlantis-utrustning i gott skick efter mer än 20 år i tjänst.

 • Atlantis

  12 390 kr 5-10 veckor
  Stocken är ett av de tuffaste strongman-redskapen, som tar din träning till helt nya nivåer! Specialiserat för att träna maxstyrka. Det neutrala greppet ger mindre belastning på axlarna. Använd den för pressar, lyft och stående roddar.Passar till 50 mm viktskivor. 2 st fjäderlåsklovar medföljer.
 • Atlantis

  7 990 kr 5-10 veckor
  Kraftiga och stabila Farmers Walk-handtag med bra grepp. Ta din träning till nya höjder med dessa superfunktionella redskap!Passar till 50 mm vikstkivor. 4 st fjäderklovar medföljer.Säljes i par. 
 • Atlantis

  54 900 kr ca 10 veckor
  Kraftigt Power Rack av högsta kvalitet med svarta 3x3" stålstolpar. 28 laserskurna hål fördelade med 5.1 cm mellanrum för säkerhetsbalkar, skivstångshängare och accessoarer. Chinsräcke med tre höjdjusteringar och flera greppmöjligheter. Utrustat 16 st viktupphäng och vertikalt skivstångsställ som sparar förvaringsutrymme. Levereras med Fat Grip...

Inga produkter

To be determined Fraktkostnad
0 kr Moms
0 kr Total

Priser inklusive moms

Till kassan