loading spinner

Ryggbänkar 

 • 10 490 kr 1000Leverans 1-3 veckor
  Bänk för sälrodd i stabil och kraftig konstruktion från Gymleco. Sälrodd är en klassisk styrkeövning för ryggen och särskilt populär bland bänkpressare som vill förbättra sina pressar genom att optimera sin explosiva dragstyrka. Sälrodd är även skonsam då du kan lasta på mycket vikt utan att belasta ländryggen desto mer.  Gymlecos bänk ger en ergonomiskt...
 • 21 190 kr 1000Leverans 3-14 dagar
  Bänk för roddövningar som sälrodd med skivstång eller kettlebells. Avlastar nedre delen av ryggen och låter dig arbeta enbart med överkroppen. Ställbar höjd på båda benen, samt knädynan. Vadderat hål för ansiktet. Stomme i pulverlackerat stål för lång hållbarhet och kromade ben.
 • 18 590 kr 1000Leverans 3-14 dagar
  Bänk för ryggextension med 45 graders lutning och bekväma kuddar för höft och hälar. Mycket greppvänliga fotplattor som ger bra stöd i övningen.Försedd med försedd med högkvalitativ Skai®-dyna med läderkänsla, som är stryktålig och lätt att underhålla. Kan bultas i golvet för ökad stabilitet och säkerhet. Finns även i svart och mörkgrå.
 • 18 590 kr 1000Leverans 3-14 dagar
  Bänk för ryggextension med 45 graders lutning och bekväma kuddar för höft och hälar. Mycket greppvänliga fotplattor som ger bra stöd i övningen. Försedd med högkvalitativ Skai®-dyna med läderkänsla, som är stryktålig och lätt att underhålla. Kan bultas i golvet för ökad stabilitet och säkerhet. Finns även i silver och mörkgrå.
 • 18 590 kr 1000Leverans 3-14 dagar
  Bänk för ryggextension med 45 graders lutning och bekväma kuddar för höft och hälar. Mycket greppvänliga fotplattor som ger bra stöd i övningen. Försedd med högkvalitativ Skai®-dyna med läderkänsla, som är stryktålig och lätt att underhålla. Kan bultas i golvet för ökad stabilitet och säkerhet. Finns även i silver och svart.

Inga produkter

To be determined Fraktkostnad
0 kr Moms
0 kr Total

Priser inklusive moms

Till kassan