loading spinner

Filtrera

Filtrera på:

  Ryggbänkar 

  • Tidsbegränsat erbjudande
   1 990 kr 2 290 kr Tillfälligt slut
   Kraftig bänk för ryggträning, med alla nödvändiga inställningsmöjligheter.
  • Tidsbegränsat erbjudande
   4 190 kr 4 990 kr Tillfälligt slut
   En exklusiv ryggbänk för ryggresningar, i gedigen konstruktion för kommersiell användning på gymanläggningar och företagsgym. Byggd för många timmars dagligt bruk. Bänken är försedd med bekväma och slitstarka dynor. Stadigt underrede och ställbar höjd i 5 olika lägen. Handtag och transporthul för enkelt förflyttning.
  • Tidsbegränsat erbjudande
   10 790 kr 11 130 kr 999Leveranstid: ca. 3-15 dagar
   Bänk för sälrodd i stabil och kraftig konstruktion från Gymleco. Sälrodd är en klassisk styrkeövning för ryggen och särskilt populär bland bänkpressare som vill förbättra sina pressar genom att optimera sin explosiva dragstyrka. Sälrodd är även skonsam då du kan lasta på mycket vikt utan att belasta ländryggen desto mer.  Gymlecos bänk ger en ergonomiskt...
  • 17 990 kr 999Leveranstid: ca. 3-14 dagar
   Bänk för sälrodd i robust och solid konstruktion med smarta funktioner. Eleikos sälroddbänk justeras enkelt i höjdled för att passa alla användare, med 10 olika inställningar som ger en höjd från golvet på mellan 57-87 cm. Välj mellan att lyfta från golvet, eller starta med skivstången från krokarna som är placerade 25 cm över golvet. Gummibeläggning...
  • 18 590 kr 1000Leverans 3-14 dagar
   Bänk för ryggextension med 45 graders lutning och bekväma kuddar för höft och hälar. Mycket greppvänliga fotplattor som ger bra stöd i övningen.Försedd med försedd med högkvalitativ Skai®-dyna med läderkänsla, som är stryktålig och lätt att underhålla. Kan bultas i golvet för ökad stabilitet och säkerhet. Finns även i svart och mörkgrå.
  • 18 590 kr 1000Leverans 3-14 dagar
   Bänk för ryggextension med 45 graders lutning och bekväma kuddar för höft och hälar. Mycket greppvänliga fotplattor som ger bra stöd i övningen. Försedd med högkvalitativ Skai®-dyna med läderkänsla, som är stryktålig och lätt att underhålla. Kan bultas i golvet för ökad stabilitet och säkerhet. Finns även i silver och mörkgrå.
  • 18 590 kr 1000Leverans 3-14 dagar
   Bänk för ryggextension med 45 graders lutning och bekväma kuddar för höft och hälar. Mycket greppvänliga fotplattor som ger bra stöd i övningen. Försedd med högkvalitativ Skai®-dyna med läderkänsla, som är stryktålig och lätt att underhålla. Kan bultas i golvet för ökad stabilitet och säkerhet. Finns även i silver och svart.

  Inga produkter

  To be determined Fraktkostnad
  0 kr Moms
  0 kr Total

  Priser inklusive moms

  Till kassan