loading spinner

Filtrera

Filtrera på:

  Pusselgolv 

  • 689 kr 100000Leveranstid: 3-14 dagar
   Exceed Impact Sport Floor är en högkvalitativt pusselmatta för kampsport och stretchytor, men passar likväl för många andra sporter. Mattan har både en svart och en grå sida och kan därför läggas ut enfärgad, eller med alternerade färger för att skapa mönster och sektioner, samt ge en unik design till rummet. Tjocklek 2 cm. Säljes styckvis i bitar om 1 m².
  • 629 kr 1000Leveranstid: 3-14 dagar
   Exceed StudioLine Floor är ett pusselgolv som lämpar sig för stretch- och yogautrymmen. Pusselsystemet ger en enkel installation och håller golvet stabilt. Plattorna ger maximal komfort och ger fungerar även ljuddämpande. Rengörs enkelt med vanligt vatten. Tjocklek 1,4 cm. Säljes styckvis i bitar om 1 m².
  • Tidsbegränsat erbjudande
   399 kr 419 kr 1000Leverans 1-3 dagar
   Ett flexibelt pusselgolv som skyddar underlaget och verkar ljuddämpande. Levereras med ändbitar som ger raka kanter. Fungerar utmärkt att ha under konditionsmaskiner, delar av golvet, eller över hela din golvyta. Mattan är 10 mm tjock och tillverkad i miljövänligt EVA-material som är återvinningsbart. Levereras i 6-pack i bitar om 60x60 cm. Motsvarar ca...
  • 289 kr 999Leverans 1-3 dagar
   Ett flexibelt pusselgolv som skyddar underlaget och verkar ljuddämpande. Fungerar utmärkt som golvskydd att att ha under konditionsmaskiner och träningsutrustning. Mattan är 10 mm tjock och tillverkad i miljövänligt EVA-material som är återvinningsbart. Levereras i 12-pack i bitar om 30x30 cm. Motsvarar ca 1,1 kvm.

  Inga produkter

  To be determined Fraktkostnad
  0 kr Moms
  0 kr Total

  Priser inklusive moms

  Till kassan