Bästsäljare

Plattformar 

 • Tidsbegränsat erbjudande

  Master Fitness

  7 990 kr 8 990 kr 99999 Leverans 2-5 dagar
  En gedigen lyftplattform för skivstångsträning.  I centrum ligger en 1 m bred plywoodskiva, som skapar en stabil grund att stå på och ger stabil lyftning. På sidorna ligger 30 mm tjocka gummiplattor, som skyddar din träningsutrustningen vid släpp.
 • Eleiko

  13 150 kr 3-6 veckor
  En elegant träningsplattform som är mycket enkel att montera. Tack vare de nätta måtten - 2 x 2 meter – är plattformen perfekt för träningsanläggningar med begränsat utrymme.Mittdelen är tillverkad av en mycket stabil och hållbar laminatskiva med suveränt bra greppyta. Skivan är omgiven av svarta gummimattor och det hela hålls samman med en pulverlackerad...
 • Eleiko

  22 690 kr 3-6 veckor
  En elegant träningsplattform i hög Eleiko-kvalitet, som är mycket enkel att montera. Mittdelen är tillverkad av en stabil och slitstark laminatskiva med mycket bra grepp. Övrig yta består av svarta gummimattor. Det hela hålls ihop med en pulverlackerad, justerbar metallram.Kan med fördel kombineras med en tillsats som gör att du kan ansluta plattformen...
 • Eleiko

  23 840 kr 2-5 veckor
  En jämn, stabil och halkfri plattform för styrkelyft. Kärna av trä, klädd med matta – allt omslutet av en pulverlackerad ram i stål. Mycket enkel och snabb att montera.
 • Eleiko

  9 990 kr 1-4 veckor
  En träningsplattform i perfekta mått för crossfitboxar och gymmiljöer med begränsat utrymme.Mycket enkel att montera. Mittdelen består av en stabil och slitstark laminatskiva med mycket bra grepp. Övrig yta består av svarta slitstarka gummimattor. Det hela hålls ihop av en pulverlackad justerbar metallram.
 • Eleiko

  267 300 kr Beställningsvara
  Ett gediget hantverk i mästarklass och en stor succé på OS 2012 i London! IWF-certifierad. • Tillverkad av massiva ekbjälkar och solid stål• Anti-halk yta garanterar full stabilitet för lyftare• Ljusabsorberande yta – redo för TV- och webbsändningarEnkel att montera och rengöra. Golvbultshörn är inkluderade. Kan på begäran utrustas med uttag för kamera.
 • Eleiko

  13 890 kr 3-6 veckor
  Komplettera din Eleiko Olympic WL Training Plattform med en tillsats för Half Rack.Tillsatsen har samma design som  Eleiko Olympic WL Träningsplattform; samma stabila och slitstarka laminatskiva med bra grepp, och samma pulverlackerade metallram.
 • Eleiko

  16 875 kr Beställningsvara
  Enligt Internationella Tyngdlyftningsförbundets (IWF) regelverk, ska en säkerhetsbarriär placeras på podiets fram- och bakkant under tävlling. Eleiko Olympic WL Competition Safety Barrier är tillverkad av en ståltub designad i silverfärg med blå Eleiko-logos – en elegant och trygg detalj på tävlingspodiet.Levereras i två delar, delad på mitten.

Inga produkter

To be determined Fraktkostnad
0 kr Moms
0 kr Total

Priser inklusive moms

Till kassan