Bästsäljare

Plattformar 

 • Tidsbegränsat erbjudande
  7 990 kr 8 990 kr 99998 Leverans 2-5 dagar
  En gedigen lyftplattform för skivstångsträning.  I centrum ligger en 1 m bred plywoodskiva, som skapar en stabil grund att stå på och ger stabil lyftning. På sidorna ligger 30 mm tjocka gummiplattor, som skyddar din träningsutrustningen vid släpp.
 • 23 790 kr 3-6 veckor
  En elegant träningsplattform i hög Eleiko-kvalitet, som är mycket enkel att montera. Mittdelen är tillverkad av en stabil och slitstark laminatskiva med mycket bra grepp. Övrig yta består av svarta gummimattor. Det hela hålls ihop med en pulverlackerad, justerbar metallram.Kan med fördel kombineras med en tillsats som gör att du kan ansluta plattformen...
 • 35 990 kr 2-5 veckor
  En jämn, stabil och halkfri plattform för styrkelyft. Kärna av trä, klädd med matta – allt omslutet av en pulverlackerad ram i stål. Mycket enkel och snabb att montera.
 • 13 890 kr 3-6 veckor
  Komplettera din Eleiko Olympic WL Training Plattform med en tillsats för Half Rack.Tillsatsen har samma design som  Eleiko Olympic WL Träningsplattform; samma stabila och slitstarka laminatskiva med bra grepp, och samma pulverlackerade metallram.
 • 16 875 kr Beställningsvara
  Enligt Internationella Tyngdlyftningsförbundets (IWF) regelverk, ska en säkerhetsbarriär placeras på podiets fram- och bakkant under tävlling. Eleiko Olympic WL Competition Safety Barrier är tillverkad av en ståltub designad i silverfärg med blå Eleiko-logos – en elegant och trygg detalj på tävlingspodiet.Levereras i två delar, delad på mitten.

Inga produkter

To be determined Fraktkostnad
0 kr Moms
0 kr Total

Priser inklusive moms

Till kassan