Bästsäljare

Skivstångsställningar 

Skivstångsställningen brukar användas till både knäböj och bänkpress. Med smidiga handtag så kan de även användas som dipsställning. Hos oss på Fitnessbolaget hittar du rostfria och pålitliga skivstångsställningar för både gym och hemmabruk till oslagbara priser. 

 • 8 390 kr 1000 I lager
  Gedigen och stabil skivstångsställning för såväl knäböj som bänkpress. handtagen gör att du även kan använda den som dipsställning. Justerbar både i höjd- och sidled.Maximal höjd: 160 cmMaximal bredd: 140 cm
 • 2 650 kr Leverans 2-5 dagar
  En gedigen och kraftig skivstångsställning i snygg design, för tung träning. Med en maxbelastning på 300 kg. Den är enkel att reglera i både bredd och höjd. Dubbla lås för reglering i höjdled gör ställningen säker även med tung belastning. Kan även användas till dips.(OBS! Skivstång ingår ej)
 • 2 790 kr Leverans 1-3 dagar
  Skivstångsställning för styrkelyft,i klassiskt utförande med justerbara safety arms. Denna ställning är mångsidig och användbar för flera olika skivstångsövningar, främst för knäböj och bänkpress. Ställningen är justerbar i bredd, höjd och i höjd för säkerhetsarmarna. Även försedd med dipshandtag baktill. Maxbelastning 200 kg. Främst avsedd för hemmabruk.
 • 5 890 kr 1000 Leverans 3-14 dagar
  En mycket robust och stabil skivstångsställning. Den är fullt justerbar för t.ex. knäböj eller bänkpress. Den passar både för internationella skivstänger och för skolstänger. Den kan även justeras till ett dipsställ. Ställbar höjd och bredd.
 • 9 290 kr 1000 Leverans 3-14 dagar
  En smart och smidig skivstångsställning med fasta stångupplägg i olika höjder. Kan placeras mot en vägg eller fritt på golvet. Fyra stycken viktställ är inkluderade för förvaring av viktskivor. 7 st stångupplägg, varav de 3 nedersta är anpassade för bänkpress.
 • Tidsbegränsat erbjudande
  1 590 kr 2 050 kr Leverans 2-5 dagar
  En praktisk skivstångsställning som lämpar sig perfekt för hemmabruk. Använd den till knäböj, bänkpress, dips och mycket mer. Justerbar höjd och bredd med sprintar.
 • 4 190 kr 10000 Leverans 2-5 dagar
  Kraftig skivstångsställning med många fasta positioner att lägga skivstången på. Försedd med safety bars som enkelt kan flyttas i höjdled. 4 st viktupphäng för förvaring av 50 mm viktskivor.Max belastning: 300 kg.
 • Tidsbegränsat erbjudande
  4 190 kr 4 490 kr 10000 Leverans 2-5 dagar
  En praktisk ställning för att både träna med skivstång och utföra olika pullup-övningar med. Ställningen är enkel att montera och demontera.Max belastning: 300 kg
 • 38 100 kr 2-5 veckor
  En IPF-godkänd mekanisk knäböjsställning och bänk i knock down-konstruktion. Enkel att montera upp och ner i samband med transporter. Höj- och sänkbar i 25 mm:s steg. Hopfällbara övre stolpar. Stor fotplatta för säkert stöd. Flyttbart och höjdjusterbart safety rack. Rejäl bänk som enkelt kan avlägsnas från ställningen.OBS! Eleiko rekommenderar att...

Inga produkter

To be determined Fraktkostnad
0 kr Moms
0 kr Total

Priser inklusive moms

Till kassan