loading spinner

Träningsbänkar 

TRÄNINGSBÄNKAR

Hos oss finner du ett brett urval av både ställbara och fasta gymbänkar i hög kvalitet för både kommersiellt bruk och hemmabruk från Eleiko, Gymleco och Master Fitness.

 • Tidsbegränsat erbjudande
  2 490 kr 2 790 kr 987Leveranstid: ca. 3-8 dagar
  En mycket robust och prisvärd träningsbänk för hemmabruk. Bänken är ställbar i 6 lägen och tar en maxbelastning på 200 kg.
 • 1 290 kr Tillfälligt slut
  Ställbar bänk för hemmaträning som är stabil och låter sig belastas upp till 200 kg. Perfekt för träning med hantlar och skivstång. Ryggen är justerbar i 5 lägen och sitsen i två lägen. Mått ryggdyna (LxB): 79x31 cmMått sittdyna (LxB): 33,5x31 cm
 • 2 190 kr Tillfälligt slut
  Ställbar bänk för styrketräning som är stabil, prisvärd och lämpar sig utmärkt för hemmabruk. Justerbar rygg i 5 lägen från 0-90 grader, samt justerbar sits i 3 lägen.
 • 2 790 kr Tillfälligt slut
  Ställbar bänk för styrketräning som är gedigen, stabil och med kraftig konstruktion som passar för såväl hemmagym, som företagsgym eller i föreningen. Justerbart ryggstöd i fem lägen med ergonomisk utformning som ger stöd och rörelsefrihet där det behövs. Bekväm ergonomisk sits i triangulär form. Utrustad med handtag och hjul. Maxbelastning 300 kg.
 • 1 990 kr Tillfälligt slut
  En mycket gedigen träningsbänk för bänkpress och tung styrketräning, i kraftig konstruktion med en maxbelastning på hela 500 kg. Bänken har endast ett främre ben, vilket ger fullt utrymme för fötterna.Dynans mått (LxB): 120 x 31 cmHöjd: 43 cm
 • 2 290 kr Tillfälligt slut
  En oerhört robust träningsbänk för bänkpress och tung styrketräning, i gedigen konstruktion med en maxbelastning på hela 350 kg. Bekväm och slitstark dyna med måtten (LxBxH) 111 x 30 x 7 cm.
 • 3 790 kr Tillfälligt slut
  Master Bench Gold II är en vidareutveckling av den populära träningsbänken Silver III. Med en förstärkt ram som tål tyngre belastningar på upp till 370 kg. Stadig konstruktion och stabilt ryggstöd, samt fler och mer exakta justeringslägen för både sits och rygg. Bänken har hjul och handtag för enkel förflyttning.
 • 3 990 kr Tillfälligt slut
  En ställbar bänk i mycket stabil konstruktion som kan justeras i sex olika vinklar. Tjock dyna i högsta kvalitet garanterar komfort under träningen, även med tunga vikter. Träningsbänken kommer med hjul och handtag som gör den enkel att flytta runt. Maxbelastning 250 kg.
 • 2 490 kr Tillfälligt slut
  En plan träningsbänk i oerhört robust konstruktion för tunga lyft. Med en maxbelastning på hela 750 kg! Dynan är 26 cm bred.
 • 1 490 kr Tillfälligt slut
  Enkel och stabil ställbar träningsbänk i snygg design. Ryggen är ställbar i 6 lägen och sitsen 2 lägen. En perfekt bänk för mångsidig hemmaträning med hantlar och skivstång. Maxbelastning 180 kg.
 • 3 490 kr Tillfälligt slut
  En mycket robust träningsbänk i kraftig stålkonstruktion, för tung träning i såväl kommersiell gymmiljö som i hemmagym. Ryggstödet är ställbart i 8 olika lägen, från plant läge till 90 graders vinkel. Sitsen är ställbar i 3 lägen. Maxbelastning 350 kg.
 • 12 290 kr 1000Leveranstid: ca. 2-10 dagar
  En mycket robust och stilren justerbar träningsbänk från Eleiko, tillverkad i högkvalitativt svenskt stål och försedd med Skai®-dyna med läderkänsla, som är stryktålig och lätt att underhålla. Ryggstödet är justerbart i sex lägen upp till 75 grader, med 15 graders intervall och sitsen är justerbar i två lägen. Utrustad med handtag och hjul för enkel...
 • 3 490 kr Tillfälligt slut
  En ställbar och rejäl träningsbänk för tung träning i robust konstruktion för professionellt bruk i kommersiell gymmiljö och företagsgym. Maxbelastning på hela 280 kg. Ryggstödet kan justeras i 6 lägen mellan 0 till 85 graders lutning. Bänken har handtag och transporthjul för enkel förflyttning.
 • 1 290 kr Tillfälligt slut
  En stabil träningsbänk för hemmabruk som är helt plan och lämpar sig utmärkt för bland annat bänkpress.
 • Tidsbegränsat erbjudande
  4 790 kr 5 490 kr 992Leveranstid: ca. 2-10 dagar
  En kraftig och otroligt stabil träningsbänk av hög kvalitet från Eleiko. Använd den till olika sittande eller liggande övningar, som t.ex. bänkpress eller sittande militärpressar utan stöd.
 • 2 490 kr Tillfälligt slut
  En mycket funktionell och praktisk träningsbänk som enkelt fälls ihop kan skjutas in under sängen, eller stoppas in i garderoben när den inte används. Bänken levereras helt färdigmonterad utan krångliga instruktioner. Bara fäll upp bänken och börja att träna! Justerbar rygg med 10 ryggpositioner, även decline. Praktiska fotstöd samt transporthjul.
 • 3 890 kr Tillfälligt slut
  X3 är en ordentlig träningsbänk i kraftig konstruktion, för användning i kommersiell gymmiljö och företagsgym. En justerbar bänk för tung träning, med en maxbelastning på hela 350 kg. Ryggstödet kan justeras mellan -10 till 85 graders lutning. Bänken är försedd med handtag och transporthjul för enkel förflyttning.
 • 7 990 kr 1000Leveranstid: ca. 3-14 dagar
  En stabil träningsbänk med smidig justering av sits och ryggstöd upp till 90 graders lutning. Kan bultas i golvet genom tre förborrade hål, eller köpas med hjul och handtag för enkel förflyttning. Ledad med 4 st rejäla kullager som ger väldigt lång livslängd. 24 cm breda dyna.
 • 12 290 kr 998Leveranstid: ca. 2-10 dagar
  En mycket robust och stilren justerbar träningsbänk från Eleiko, tillverkad i högkvalitativt svenskt stål och försedd med Skai®-dyna med läderkänsla, som är stryktålig och lätt att underhålla. Ryggstödet är justerbart i sex lägen upp till 75 grader, med 15 graders intervall. Sitsen är justerbar i två lägen. Utrustad med handtag och hjul för enkel...
 • 12 290 kr 998Leveranstid: ca. 2-10 dagar
  En mycket robust och stilren justerbar träningsbänk från Eleiko, tillverkad i högkvalitativt svenskt stål och försedd med Skai®-dyna med läderkänsla, som är stryktålig och lätt att underhålla. Ryggstödet är justerbart i sex lägen upp till 75 grader, med 15 graders intervall. Sitsen är justerbar i två lägen. Utrustad med handtag och hjul för enkel...
 • 5 290 kr 999Leverans 1-3 veckor
  En robust och stadig träningsbänk som klarar hög belastning. Kan bultas i golvet genom tre förborrade hål, eller köpas med hjul och handtag för enkel förflyttning. Dynan är 28 cm bred och ger maximalt stöd.
 • Tidsbegränsat erbjudande
  6 879 kr 6 990 kr 996Leverans 3-14 dagar
  Prissänkt!
  En mycket robust och stilren justerbar träningsbänk från Eleiko, tillverkad i högkvalitativt svenskt stål och försedd med Skai®-dyna med läderkänsla, som är stryktålig och lätt att underhålla. Utrustad med handtag och hjul för enkel förflyttning. Finns även i svart och mörkgrå.
 • Tidsbegränsat erbjudande
  6 879 kr 6 990 kr 996Leverans 3-14 dagar
  Prissänkt!
  En mycket robust och stilren justerbar träningsbänk från Eleiko, tillverkad i högkvalitativt svenskt stål och försedd med Skai®-dyna med läderkänsla, som är stryktålig och lätt att underhålla. Utrustad med handtag och hjul för enkel förflyttning. Finns även i silver och mörkgrå.
 • Tidsbegränsat erbjudande
  6 879 kr 6 990 kr 999Leverans 3-14 dagar
  Prissänkt!
  En mycket robust och stilren justerbar träningsbänk från Eleiko, tillverkad i högkvalitativt svenskt stål och försedd med Skai®-dyna med läderkänsla, som är stryktålig och lätt att underhålla. Utrustad med handtag och hjul för enkel förflyttning. Finns även i silver och svart.
 • 5 750 kr 1000Leveranstid: ca. 3-14 dagar
  En enkel fast bänk för sittande träning med 70° vinkel på ryggstödet. Passar perfekt för t.ex. bicepscurls och tricepsextensioner, axelpressar m.m. Kort ryggstöd för att få fritt utrymme bakom huvudet vid tricepsträning. Stabil och stadig bänk med gummibeklädda fötter.
 • 2 290 kr SLUTSÅLD
  Träningsbänk för styrketräning som är robust och stadig, samt är helt plan och lämpar sig därför utmärkt för bland annat bänkpress. Maxbelastning 300 kg. Dynan är 26 cm bred.
 • 1 890 kr Tillfälligt slut
  En mycket funktionell och praktisk träningsbänk som enkelt fälls ihop kan kan stuvas undan efter användning. Perfekt för att träna i lägenheten! Justerbar rygg i 6 lägen och justerbar sits i 3 lägen. Bänken levereras färdigmonterad. Maxbelastning 200 kg.

Inga produkter

To be determined Fraktkostnad
0 kr Moms
0 kr Total

Priser inklusive moms

Till kassan