Bästsäljare

Alla produkter från Foeldeak®Brottaren Jean Földeák (1903-1993), silvermedaljör på OS i Los Angeles 1932, grundade företaget Foeldeak® 1946. Huvudsysslan var tillverkning av sportmattor och hans mål var att förbättra kampsportarens viktigaste utrustning – mattan – med innovativa material och produktionsmetoder. Tack vare mångårig erfarenhet av internationell elitidrott har Foeldeak® idag breddat sitt sortiment och utvecklat en fantastisk mängd sofistikerade sportredskap för den professionella idrotten.

  • Foeldeak®

    1 525 kr 1-3 veckor
    Foeldeak® Bulgarian Bag kan användas till en mängd olika övningar för att stärka överkroppen, mage och hela det muskuloskeletala systemet. Den kan svängas, kastas, greppas, fångas och lyftas, eller användas till traditionella sit-ups.Foeldeak® Bulgarian Bag finns i fyra olika vikter: 5 kg, 8 kg, 12 kg och 17 kg. Därmed kan alla hitta en som passar ens...
  • Foeldeak®

    2 190 kr 1-2 veckor
    Slitstarkt Battle Rope med insida av syntetmaterial och yta av svart polypropylen. Båda ändarna är försedda med läder för bästa möjliga hållbarhet.

Inga produkter

To be determined Fraktkostnad
0 kr Moms
0 kr Total

Priser inklusive moms

Till kassan