loading spinner

Filtrera

Filtrera på:

  Chinsräcken 

  Hos oss finner du både chinsräcken och chinsställningar. Använd dem till chins, pull ups, muscle ups och, ja, listan på övningar kan göras lång!

  • 1 090 kr Tillfälligt slut
   Ett professionellt chinsräcke med rak, genomgående stång som enkelt kan justeras för önskad placering på väggen. Stången är 150 cm lång och 28 mm i diameter, med lettrat grepp för en optimal känsla. Väggfästena är 38 cm höga och hållarna sträcker sig 41 cm ut från väggen.
  • Tidsbegränsat erbjudande
   1 290 kr 1 590 kr Tillfälligt slut
   Prissänkt!
   Ett multifunktionellt hävräcke för pull-ups, som är anpassat för att kunna användas såväl hemma, som på kommersiella träningsanläggningar och klubbar. Räcket ger möjlighet till mängder av olika greppvinklar och träningsmoment.
  • 2 790 kr 998Leverans 3-14 dagar
   Ett stabilt och väldimensionerat chinsräcke för vägg- eller takfästning. Chinsräcket är obehandlat för bästa möjliga grepp. Smidig och säker infästning för vägg- och takmontering. Stångens avstånd från vägg/tak är 59 cm.
  • Tidsbegränsat erbjudande
   5 890 kr 6 100 kr 1000Leverans 2-7 dagar
   Prissänkt!
   Eleiko chinsräcke har en solid stålkonstruktion med flera olika grepp för chins och pullups. Designad att fästas på väggen väggen. Räcket har en böjd stång med räfflat handtag. Finns även i svart och mörkgrått.
  • 10 290 kr 1000Leverans 3-14 dagar
   En chinsställning som du säkert känner igen från fitness- och crossfit-tävlingar. En stabil konstruktion med en avsats som gör det enkelt att komma upp till stången. Chinsräcket är obehandlat för bästa möjliga grepp. Kan stå fritt eller fästas i golvet.
  • Tidsbegränsat erbjudande
   5 890 kr 6 100 kr 1000Leverans 2-7 dagar
   Prissänkt!
   Eleiko chinsräcke har en solid stålkonstruktion med flera olika grepp för chins och pullups. Designad att fästas på väggen väggen. Räcket har en böjd stång med räfflat handtag. Finns även i silver och mörkgrått.
  • Tidsbegränsat erbjudande
   5 890 kr 6 100 kr 1000Leverans 2-7 dagar
   Prissänkt!
   Eleiko chinsräcke har en solid stålkonstruktion med flera olika grepp för chins och pullups. Designad att fästas på väggen väggen. Räcket har en böjd stång med räfflat handtag. Finns även i silver och svart.
  • 2 190 kr Leverans 1-3 veckor
   Ett chinsräcke med både vinklart och rakt grepp, för Eleiko XF 80 Rig och Rack. Monteras på en Eleiko CF 80 Crossbar.Kvalitetssvetsat stål med hög ytfinish. Yta i mattsvart pulverlack RAL 9005.

  Inga produkter

  To be determined Fraktkostnad
  0 kr Moms
  0 kr Total

  Priser inklusive moms

  Till kassan